Sahanlahden saunat kutsuvat kylpemään

Nauti rentouttavista löylyistä ja pulahda vilvoittelemaan puhtaaseen järveen. Artturi-saunarakennuksessamme valittavanasi on savusauna ja sähkösauna. Sahanlahden rannassa on lisäksi perinteinen suomalainen Niskalammen rantasauna. Suosittelemme lämpimästi sinua yhdistämään lomaasi tai yritystilaisuuteesi suomalaisen saunaelämyksen.

Sahanlahdessa voit myös kylpeä kahdessa kylpytynnyrissä, pulahtaa Saimaaseen uimarannalla ja talvisin voit virkistyä avannossa. Halutessasi saat meiltä myös saunomiseen kaiken tarvitsemasi: pyyhkeet, vastat, jalkakylvyt, pesuhanskat ja saunahunajat. Voit tilata saunalle myös ruoat ja juomat meiltä.

Varaa oma saunavuorosi numerosta 040 7799 896, sales@sahanlahtiresort.fi tai hotellin vastaanotosta.

Nauti savusaunan lempeistä löylyistä, kylpytynnyreiden loiskeista ja virkisty Saimaan syleilyssä.

 Jääsauna

Sahanlahden isäntä apureineen rakentaa joka vuosi jääsaunan Saimaan jäästä Sahanlahden rantaan, aina sään salliessa. Sauna rakentuu myös tänä talvena ja on kylpyvalmis säiden salliessa helmikuun alusta. Jääsauna on upea elämys saunailtaan tai mukava elämys antaa vaikkapa lahjaksi!

 Saunarakennus Artturi: sähkösauna ja savusauna

Varaa saunarakennus perheen, ystävien tai työtovereiden kesken. Tarjoamme erilaisia saunapaketteja ryhmille tai esimerkiksi morsiussaunomiseen.

Artturissa käytössäsi on yhdessä tai erikseen varattavissa: sähkösauna ja savusauna, terassit ja kylpytynnyri. Löylytilojen yhteydessä on viihtyisä oleskelutila ja kaksi terassia Saimaa-näköalalla. Modernisti varustellussa oleskelutilassa on takka, sohvaryhmä, pöytäryhmä, juomakaappi, karaokelaitteet, valkokangas ja videotykki.

Saunavuorot

Artturin sähkösaunassa on kaikille majoittuville, veneilijöille ja karavaanareille kesäkaudella päivittäiset saunavuorot.

Niskalammen perinteinen sauna

Omassa rauhassa Niskalammen rannalla sijaitseva pelkistetty ja perinteinen, puulämmitteinen rantasauna on elämys jokaiselle suomalaiselle sekä ennen kaikkea ulkomaalaisille Suomen matkaajille.

Saunavuorot Niskalammen perinteisellä puulämmitteisellä rantasaunalla majoittujille ja muille vieraille ovat 1 h ja 20 min. Varaukset vastaanotosta. Tuothan omat pyyhkeet tai tarvittaessa saat ne myös meiltä tilauksesta 3 € / kpl.

Talvisin Niskalammella on avanto, johon voi pulahtaa.

Inspiroivia yritystilaisuuksia

Kokousta rennosti uniikissa ja rennossa ilmapiirissä. Järjestä yritystilaisuus meillä ja viettäkää ainutlaatuinen päivä tai pari.

Viihtyisää
majoitusta

Mukavat ryhmämatkat

Tarjoamme upeat puitteet ryhmämatkailuun. Tutustu valmiisiin paketteihimme vai räätälöidäänkö teille näköisenne retki?

Isäntä Janne huolehtii saunaa lämmittäessään, että vieraamme nauttivat aina makeista löylyistä.

Suomalainen saunaperinne -paketti ryhmille

Nauti ryhmäsi kanssa perinteisen suomalaisen savusaunan pehmeistä löylyistä tai sähkösaunasta saunarakennus Artturissa. Tilaisuuden aluksi saunaemäntä tai -isäntä kertoo suomalaisesta saunaperinteestä ja esittelee tilat. Saunomisaika on toiveidenne mukainen, suosittelemme kuitenkin varaamaan siihen vähintään kaksi tuntia. Kesällä voitte pulahtaa saunan päälle Saimaan aaltoihin ja talvisin avantoon tai varata käyttöönne kylpytynnyrit (2kpl).

Paketin hinta 350 € + saunapyyhkeet 3 € /hlö 

Pyydä tarjous tai kysy lisää saunoistamme

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse 040 779 9896.

Kirjoita viestiin haluamasi sauna tai palvelukokonaisuus, henkilömäärä ja ajankohta. Vahvistamme varauksen ilmoittamaasi sähköpostiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai muun kysymyksen samalla lomakkeella. Tervetuloa!