010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Kuoreksen­niemen loma-alue luonnon­kauniissa ympäristössä

Kauniilla mäntymetsäisellä Kuoreksenniemen alueella sijaitsevat villat ja rantatalon huoneistot ovat suosittuja lomakohteita. Kuoreksenniemen loma-asuntoalue sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä Sahanlahti Resortista. Luonnonkaunis alue on kuivaa harjuista kangasmetsää, jonka korkein kohta on 60 metriä Saimaan pinnasta. 

Kuoreksenniemen Villat ovat paritaloja ja jokaisessa on oma iso terassi omassa rauhassaan sekä iso saunaosasto.

Rantatalon huoneistot sijaitsevat aivan Saimaan rannassa ja ne ovat valmistuneet kesällä 2014.

Kuoreksenniemi Villat

(4h + k + s + terassi, 117m²)

Loma-asunnossa on kolme makuuhuonetta, joissa on makuutilat kuudelle henkilölle. Villasta on näkymä Saimaalle (koivumetsän lomasta) sekä tilava saunaosasto. Villat ovat paritaloja ja osassa niistä on takka. Olohuoneen korkeuksiin nousevista ikkunoista avautuu valoisa näkymä. Hyvä arkkitehtuuri takaa jokaiselle oman suojaisan ja rajatun terassipihan. Takapihan isolla terassilla voit nauttia auringon paisteesta koko päivän. Avara ja toimiva pohjaratkaisu yhteistiloissa sekä 3 erillistä makuuhuonetta tekevät huvilasta monikäyttöisen ja helposti muunneltavan.

Villan varusteluun kuuluu taulu-TV, radio/CD-soitin. Keittiössä on jääkaappi, pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, liesi, uuni, mikro, astianpesukone, astiasto. Terassilta löytyy pallogrilli.  Villassa on kaksi suihku- ja WC-tilaa. Kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukone, silitysrauta ja -lauta.

1-6 hengen huoneistoja on kolme. Lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta

Hinta alk. 290 € / vrk ja se ei sisällä siivouksia eikä liinavaatteita.

Villojen sisustus vaihtelee villoittain. 

Rantatalon huoneistot

Rantatalossa on kolme huoneistoa aivan Saimaan rannalla. 1 x 2h+k+suihku+terassi (kaksio) sekä 2 x 1h+k+suihku+terassi (yksiö).

Huoneiston varustelu: Taulu-TV, minikeittiö, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, liesi, mikro ja astiasto. Kaksiossa on kaksi sänkyä erillisessä makuuhuoneessa sekä avattava vuodesohva tupakeittiössä.

Huoneistoja on yhteensä kolme. Lemmikit ovat tervetulleita.

Hinta alk. 100 € / vrk ja se ei sisällä siivouksia eikä liinavaatteita.

Ihana rauha

– Perhe Tammelasta