010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Iki­muistoiset hääjuhlat Sahan­lahdessa

Sahanlahti Resort on upea paikka kaiken kokoisille hääjuhlille ympäri vuoden – myös talvella! Saimaan järviluonto ja tunnelmalliset juhlatilat tekevät päivästä ikimuistoisen!

Sahanlahden ainutlaatuinen miljöö korostaa hääjuhlanne ainutlaatuisuutta ja paikallisten pientuottajien parhaista aineksista valmistettu herkullinen ruoka muistetaan vielä pitkään juhlien jälkeen. Osaava ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee teitä ilomielin hääjuhlanne suunnittelussa ja toteutuksessa.

Monipuoliset tilamme tarjoavat mahdollisuuden erilaisten tunnelmien luomiseen: voitte yhdistää makunne mukaan hääohjelmaanne Ravintola Koskivahdin arvokkaan juhlallisuuden, Pajapirtin persoonallisuuden ja avotulen lämmön, tai Ravintola Rantamakasiinin aidon saaristolaistunnelman.

Perinteiset Sahanlahden häät alkavat usein Ravintola Koskivahdin juhlavassa tunnelmassa ja päättyvät Rantamakasiinilla tanssien merkeissä. Ikimuistoisen vihkiseremonian voitte toteuttaa Saimaan rannassa, kosken äärellä tai puutarhassamme. Järjestämme mielellämme juhlavieraiden ja hääparin majoituksen. Halutessanne juhlat voivat jatkua seuraavana päivänä yhteisellä aamiaisella ja vaikkapa höyrylaivaristeilyllä.

Sahanlahdessa sinua palvelee kolme upeaa ravintolaa: Ravintola Koskivahti, Rantamakasiini ja Avotuliravintola Pajapirtti. Valmistamme ruokamme itse paikan päällä lähiseudun pientuottajien puhtaista raaka-aineista, tunteella ja ammattitaidolla.

Yhteinen suunnittelu alkaa yhteyden­otostanne!

Kertokaa meille vapaamuotoisesti toiveenne, toiveajankohta ja suunniteltu henkilömäärä, niin teemme teille mielellämme ehdotuksen juhlista.

Hääjuhlat Sahanlahdessa saavat kiitosta mm. näistä:

  • Yhtenäinen juhlasali, juhlava tunnelma
  • Saimaa näkymät juhlatilasta ja veden sekä luonnon läheisyys
  • Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta (10-20 hääjuhlaa vuodessa)
  • Laadukas ja herkullinen Sahanlahdessa valmistettu lähiruoka
  • Majoitustilat samassa pihapiirissä
  • Hyvä sijainti (kaikki häävieraat pysyvät yhdessä)
  • Kaksi ennakko­suunnittelupalaveria
  • Tilan somistus, kattaminen, siivous, henkilökunta yms. kuuluvat kokonaisuuteen, jolloin hääpari saa rauhassa nauttia vieraidensa kanssa tärkeästä päivästä.

Talvihäät Sahan­lahdessa

Talvihäät Sahanlahdessa ravintola Koskivahdissa ovat tunnelmalliset. Tilassa on takka ja pöydissä palaa halutessanne aidot kynttilät. Myös Avotuliravintola Pajapirtti sopii pienemmille talvihäille ja tarjoilee rustiikkisempaa tunnelmaa hirsiseinineen ja takorautakynttilälyhtyineen.

Pihapiiri on mahdollista valaista esimerkiksi jätkänkynttilöin. Alue on somistettu talvisin usealla valonauhalla, jotka tuikkivat illan hämärtyessä. Hääjuhlaa voi juhlistaa myös ilotulituksin ja halutessanne iltajatkot, lämmitämme meilellämme esimerkiksi paljut Saimaan tähtien alla ja savusaunasta irtoaa leppoisat löylyt.