010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Meille on helppo tulla

Sahanlahteen voit yhtä hyvin saapua bussilla, autolla, veneellä tai vaikkapa polkupyörällä. Sahanlahti on kolmesta kaupungista, Imatralta, Mikkelistä ja Savonlinnasta, vain kolmen vartin matkan päässä! Lappeenrannan lentokentältä on matkaa vain reilu tunti. Lähin lentokenttä on Savonlinnassa.

Etäisyyksiä:
Mikkelistä 62 km / 45 min, Imatralta 63 km  / 45 min, Savonlinnasta 76 km / 1 h, Lappeenrannasta 99 km / 1 h 15 min, Helsingistä 300 km / 3 h, Tampereelta 328 km / 3,5 h

Sahanlahti Resort

Lietvedentie 830
52200 Puumala

010 5083 500
sales@sahanlahtiresort.fi

Hae reitti
Koordinaatit 61°34’24.2″N  28°08’50.4″E

Saavu meille vesiteitse

Sahanlahteen on helppo saapua veneellä tai laivalla. Sijaitsemme lyhyen piston päässä Puumalan syväväylältä. Meille pääset myös Suomenlahdelta Saimaan kanavaa pitkin. Myös vesitasolla on helppo saapua.

Ota kurssiksi 61°34’24.2″N  28°08’50.4″E
Merikarttasarja: L-M. Merikartta: 214. Satamanumero: 4408.

Sahanlahdessa on uusitut laituripalvelut ja erillinen maksuton päiväkäyntilaituri. Isommille, painaville laivoille suosittelemme paikkavarausta ennakkoon.

Voit tilata kesäisin myös venetaksin.

Autolla matka käy joutuisasti

Automatka Sahanlahteen käy joutuisasti. Sahanlahti sijaitsee kantatie 62 (Route 62) varrella. Mikkelin suunnasta saavuttaessa Lietveden maisematie hurmaa huristelijat kerta toisensa jälkeen. Matkalle kannattaa varata aikaa, että ennättää pysähtyä ihailemaan maisemia. Savonlinnan suunnalta tulijat ajavat Puumalaan mutkien kautta. Tämä tieosuus on varsinkin motoristien mieleen. Imatran suunnalta tultaessa uusi levennetty asfalttitie hohtaa vielä niin uutuuttaan mustana, että lämpimänä kesäpäivänä ilma väreilee.

Sahanlahden parkkipaikat ovat ilmaisia. Mikäli jätät auton vain parkkiin ja lähdet esimerkiksi polkupyöräilemään tai veneilemään, niin suosittelemme Sahankylän mökkikylän parkkialuetta. Tällä parkkialueella on talvisin myös sähköpistokkeita auton lämmitykseen. Venekausipaikan varanneille on oma parkkialue rannassa.

Sahanlahdessa on myös sähköauton latauspaikka ja ne ovat veloituksetta vieraittemme käytettävissä. Pistoke on type 2 ja 11 kW. Latauksen tarjoaa yhteistyössä Auto-kilta ja Sahanlahti Resort. Latauskortin saat vastaanotosta.  

Linja-autoille on varattu oma merkitty parkkialueensa, joka on tarkoitettu vain niiden  käyttöön.

Junalla lähelle ja bussilla perille

Sahanlahteen on kätevä tulla myös joukkoliikennevälineillä, sillä bussipysäkit sijaitsevat molempiin suuntiin aivan Sahanlahden piha-alueen tuntumassa. Nopein ja paras yhteys on saapua junalla Mikkeliin ja vaihtaa matkakeskuksessa yhteys linja-autoon. Mikkelin juna-asema ja linja-autoasema ovat vierekkäin.

Tarkista junayhteydet VR:n sivuilta.

Ajantasaiset ja selkeät linja-autoaikataulut löydät Puumalan kunnan sivuilta.