010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Sahanlahden saunat kutsuvat kylpemään

Nauti rentouttavista löylyistä ja pulahda vilvoittelemaan Saimaaseen uimarannalla tai talvisin avannossa. Sahanlahden saunoista löydät mieleisesi. Voit rentoutua myös kahden paljun lämmössä.  Suosittelemme lämpimästi sinua yhdistämään lomaasi tai yritystilaisuuteesi suomalaisen saunaelämyksen.

Artturi-saunarakennuksessamme valittavanasi on tunnelmallinen savusauna ja iso sähkösauna. Saunarakennus Artturissa löylytilojen yhteydessä on viihtyisä oleskelutila ja kaksi terassia Saimaa-näköalalla. Modernisti varustellussa oleskelutilassa on takka, sohvaryhmä, pöytäryhmä, juomakaappi, karaokelaitteet, valkokangas ja videotykki. Tämä sopii hyvin esimerkiksi kaveriporukoille synttäreiden viettoon, sukukokouksiin, yrityksien kokoustilaksi ja illanistujaisiin.

Sahanlahden rannassa on lisäksi perinteinen suomalainen Niskalammen rantasauna. 

Sahanlahden isäntä apureineen rakentaa joka vuosi jääsaunan Saimaan jäästä Sahanlahden rantaan, aina sään salliessa. Jääsauna on upea elämys saunailtaan tai mukava elämys antaa vaikkapa lahjaksi! Jääsaunan lisäksi käytössäsi on saunarakennus Artturin sähkösauna ja pukutila.

Artturi-saunan paljut

Saunarakennus Artturin terassilla on kaksi kylpytynnyriä ja ne voit varata käyttöösi saunomisen yhteydessä.

Savusaunan pehmeät löylyt

Tule saunomaan tunnelmalliseen savusaunaan ja vuokraa samalla käyttöösi terassilla olevat kylpytynnyrit tai Artturin oleskelutila illanviettoon.

Niskalammen sauna

Sahanlahdesta löytyy perinteinen puulämmitteinen Niskalammen sauna.

Jääsauna

Tämä on koettava! Jääsaunan löylyt ovat ainutlaatuinen elämys – lempeän kosteaa ja samalla kipakan kuumaa.

Huoletonta saunomista Sahanlahdessa

Halutessasi saat meiltä myös saunomiseen kaiken tarvitsemasi: pyyhkeet, vastat, jalkakylvyt, pesuhanskat ja saunahunajat. Voit tilata saunalle myös ruoat ja juomat meiltä.

Saunavaraukset

Varaa oma saunavuorosi numerosta 040 7799 896, sales@sahanlahtiresort.fi tai hotellin vastaanotosta.

Isäntä Janne huolehtii saunaa lämmittäessään, että vieraamme nauttivat aina makeista löylyistä.

– Jaana, Sahanlahden emäntä