010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Majoitu hurmaa­vassa Sahan hotellissa

Majoitu ihastuttavassa Sahan hotellissa Saimaan rannalla. Sahan hotelli on itsenäinen rakennus Sahanlahti Resortin rantamaisemissa. Hotellissa on 10 kotoisaa hotellihuonetta, joista osasta on näkymä Saimaalle ja osasta kalliolle. Lisäksi hotellin yläkerrassa on kokoustila jopa 60 henkilölle.

Hotellimajoituksen hintaan kuuluu aina herkullinen lähialueen parhaista raaka-aineista valmistettu aamiainen, ellei hinnan ehdoissa muuta mainita.

Hotellin vastaanotto, aamiainen, info ja pieni myymälä sijaitsevat ravintola Koskivahdissa, josta on varattavissa myös harrastevälineitä lomasi ajaksi.

Sahan hotellissa viihtyy

Sahanlahdessa on yhdeksän tilavaa yhden tai kahden hengen huonetta, sekä uniikki Elsa-sviitti.  Vanhanajan puulattiat ja nykyaikainen sisustus luovat kodikkaan tunnelman. Huoneissa on oma kylpyhuone, televisio, minibaari ja hiustenkuivain sekä kylpytuotteita. Huoneissa on oma parveke tai kahden huoneen yhteinen kuisti. Hotellin aulassa on pieni kirjasto, josta voit lainata lukemista. Hyvän yöunen jälkeen maistuu ravintola Koskivahdin runsas aamiainen.

Kahteen hotellihuoneista myös lemmikki tervetullut lisämaksusta. Lisäksi yksi huoneista on esteetön huone liikuntarajoitteisille. Hotellin ja ravintola Koskivahdin edessä on luiska.

Elsa Sviitti

Sahanlahden Elsa-sviitissä on tilava olohuone, jossa on sohva, keinutuoli, nojatuolit, takka ja televisio sekä käynti terassille. Makuuhuoneessa on leveä parivuode, televisio, nojatuoli ja käynti terassille sekä pieneen ullakkomakuuhuoneeseen, jossa on vuoteet kahdelle.

Elsa-sviitissä nautit oman saunan löylyistä. Muita mukavuuksia ovat kylpyhuone, amme ja erillinen suihku sekä erillinen wc.
Sviitin varusteluihin kuuluvat liinavaatteet, pyyhkeet, kylpytakit ja -tossut, hiustenkuivain, minibaari, kahvikone, vedenkeitin ja teetä, kylpytuotteet, polttopuut takkaan, grillitikku. Hotelliaamiainen ja päiväsiivous pyydettäessä ja loppusiivous sisältyvät majoituksen hintaan.

Sviittejä on vain yksi uniikki Elsa-sviitti.

Mikä rauha… aah!

– Mirka, 42 v