Tervetuloa Ravintola Koskivahdin herkuista notkuvaan kesäiseen noutopöytään lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-16.
Suosimme satokauden tuotteita ja käytämme pientuottajien antimia. Tästä syystä Kesäpöydän sisältö voi vaiheella päivätasolla raaka-aineiden saatavuudesta johtuen.
Kaikki ravintoloissamme tarjoiltava liha ja kala on kotimaista ja mahdollisimman lähellä tuotettua.
Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat pöytävarauksen yhteydessä.
Kesäpöytä: 45€ / henkilö
Yrttistä vihersalaattia ja marjavinegretteä (V,G)
Rapeaa kaalisalaattia (L,G)
Luomuohra-metsäsienisalaattia (L)
Muikunmätimoussea, Rasinrannan tilan kananmunaa ja mallasta (L)
Kalastaja Laineen savumuikkuja ja raikasta tillikastiketta (L,G)
Itse savustettua Puumalan lohta (L,G) ja mummonkurkkuja (V,G)
Suoahon luomunaudan paahtopaistia, villiyrttimajoneesia (L,G) ja marinoitua punasipulia (V,G)
Peltolan Blue -moussea ja hapanjuurileipäkrutonkeja (L)
Sahan juuri- ja mallasleipää (L) sekä vaahdotettua villiyrttivoita (L,G)
Kuvalan tilan possua ja paikallisia makkaroita viherpippurikastikkeella (L,G)
Ohrattoa (V)
Hunajapaahdettuja sesongin kasviksia (L,G)
Uunipaahdettua perunaa (V,G)
Sahanlahden leipomon kesäistä kakkua
Löfbergin luomukahvia ja TeaHouse of Wehmaisin teetä