010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Ravintola Ranta­makasiini

Kiireetön kesäpäivä Sahanlahdessa, Rantamakasiini ravintolan herkuista nauttien on kokemus vailla vertaa. Seuraa rauhaisan sataman liikennöintiä, viereisen uimarannan ilakointia, kuuntele lintujen viserrystä, lainaa vaikkapa mato-onki ja unohda arki.  Kesäravintoloiden kermaan kuuluvan Rantamakasiinin rennossa tunnelmassa nautit raikkaista kesäjuomista ja laavakivigrillin burgereista tai uuden pitsauunin napolilaistyylisistä Saimaa pitsoista aurinkoisella laituriterassilla.

Rantamakasiinin sisä- ja ulkotiloissa voi järjestää juhlat 50-150 hengen kesken, ja tilat taipuvat tarvittaessa yhteensä jopa 400 hengen juhliin tai tilaisuuksiin. Rantamakasiinin tanssilavalla on tanssittu monet häävalssit.

Rantamakasiinilla on kesäkaudella musiikkiohjelmaa. Ennakkoon vahvistetun ohjelman lisäksi Dj. Harald voi saapua paikalle kauniina kesäpäivänä koska tahansa lisäämään tunnelmaa. Istu kesäpäivää, pelaa pihapelejä, käy ongella tai uimassa, seuraa sataman elämää tai istuskele nuotiopaikalla, piipahda Gini-baarissa ja nauti olostasi.

Rantamakasiinille emme ota pöytävarauksia alle 10 hengen seurueille. Olette tervetulleita paikalle milloin vain aukioloaikojen puitteissa.

Avaamme jälleen toukokuussa 2024

Rantamakasiinin alkukesän menu

Burgeri-ateriat Rantamakasiinilta.

Suosimme lähiruokaa

Rantamakasiinin menun ruokatoimittajia ovat mm. Hyvätuuli Highland, Peltolan juustola, Aittomäen tila ja kalastaja Antti Laine.

Koko elämänsä vapaina luonnonlaitumilla elävät ylämaannaudat saavat elää onnellisen ja lajinmukaisen elämän Jäppilässä. Luomupelloilta ne saavat vain luonnollista ravintoaan, heinää. Ympäri vuoden ulkona ja koko elämänsä onnellisina eläneet eläimet tarjoavat upean makuista lihaa, jota me ylpeydellä käytämme Rantamakasiinin keittiössä.
Meillä ruoka valmistetaan lähiseudun pientuottajien puhtaista raaka-aineista. Eron huomaat kun maistat!

– Esko ja Matti, Hyvätuuli Highland 

Tästä ei terassi­maisemat enää parane!

– Kesäasukas Ville, 36 v