010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Sahanlahden varaus- ja peruutus­ehdot

Tutustu Sahanlahti Resortin yleisiin varaus- ja peruutusehtoihin

Tämä osio sisältää:

  1. Yleiset varaus- ja peruutusehdot yksittäisille majoitusvarauksille
  2. Yleiset varaus- ja peruutusehdot ryhmille (majoitusvaraukset)
  3. Sahanlahden elämyskaupan ja verkkokaupan varaus- ja maksuehdot
  4. Ravintolapalvelujen varaus- ja peruutusehdot

1. Yleiset varaus- ja peruutusehdot yksittäisille majoitusvarauksille

Nämä varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa varatessasi huoneen suoraan hotellista sähköpostitse tai puhelimitse. Huomaattehan, että varatessanne huone- tai villayön sähköisten varauskanavien kautta, voimassa ovat verkkokaupan omat ilmoitetut varaus- ja peruutusehdot.

Majoitustilat ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 ellei muutoin sovita (Elsanranta Saimaavillat klo 16.00). Tila on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

*Yhden vrk:n varaukset voi peruuttaa kuluitta edeltävään päivään klo 18.00 mennessä. *Useamman vrk:n majoitusvaraukset voi peruuttaa kuluitta 14 vrk ennen. Myöhemmin peruutetuista varauksista Sahanlahti pidättää / laskuttaa 50 % majoitusvarauksen arvosta (alle 2 vrk ennen peruutusta pidemmästä varauksesta pidätämme 100 % varauksen arvosta).

*Rantakekkereiden ja sen kaltaisten tapahtumien aikaan kaiken mittaisissa majoitusvarauksissa kuluton peruutusoikeus päättyy 60 vrk ennen varauksen ajankohtaa.
Rantakekkriviikonloppujen majoitusvaraukset tulee maksaa ennakkoon.  

Varauksesta voidaan lähettää ennakkomaksu etukäteen varauksen vahvistamiseksi. Ennakkomaksu on 30-100 % majoitusvarauksen arvosta (pidempiaikaiset varaukset / korkean sesongin aika / tapahtuma-ajankohdat).

Majoittuessa tulee ilmoittaa kaikkien majoittuvien nimet, jotka kirjataan matkustajailmoitukseen (majoitusliikkeitä koskevien viranomaismääräysten mukaisesti).

Sahanlahdella on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi (ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sotatilan tms. tekijän vuoksi joka vaikeuttaa toimintakykyä). Tällöin asiakkaalle palautetaan mahdolliset ennakkomaksut. Varaus voidaan siirtää myös toiseen vähintään saman tasoiseen majoitukseen (tällöin asiasta sovitaan Sahanlahden ja asiakkaan kesken).

2. Majoitusta koskevat varaus- ja peruutusehdot ryhmävarauksille

Voidaksemme taata järjestelyidenne onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla, edellytämme seuraavien ehtojen ja suositusten noudattamista, mikäli erikseen ei ole toisin sovittu.

Peruutukset ja muutokset majoitusvarauksiin voidaan tehdä ilman kuluja viimeisimmästä vahvistetusta huonemäärästä seuraavasti:

peruutus kuluitta 45 vrk ennen varauksen alkamispäivää
kun peruutus tehdään 44-15 vrk ennen varauksen alkamispäivää, peruutuskulut ovat 50 % majoituksen arvosta
kun peruutus tehdään alle 14 vrk ennen varauksen alkamista, peritään koko varauksen arvo
Ryhmän määrite
Ryhmäminimi on 11 henkilöä. Ryhmälle tehdään aina yksi yhtenäinen ryhmälasku, ellei asiasta ole erikseen toisin sovittu.

Nimilista
Pyydämme lähettämään nimilistan huonejakoineen viimeistään 2 viikkoa ennen saapumispäivää seuraavin tiedoin:

ryhmän nimi sekä tulo- ja lähtöpäivä
ryhmänjohtaja
arvioitu saapumisaika sekä lähtöaika
mahdolliset ruokailuajat ja erikoisruokavaliot
muut mahdolliset toiveet majoittumisen osalta
Maksutapa
Teemme majoituksesta yhteislaskun tilaajalle. Maksutapana ennakkolasku, käteinen, luottokortti tai sopimusasiakkailla jälkilaskutus. Jälkilaskutuksessa laskutuslisä 5 € / lasku.

Varauksia ei voida siirtää kolmannen osapuolen nimiin ilman Sahanlahden suostumusta. Peruutuksista, joita ei ole tehty ehtojen mukaisesti, Sahanlahdella on oikeus saada korvauksena majoitushinta kokonaisuudessaan myymättä jääneen majoituskapasiteetin osalta. Mikäli vahvistetussa henkilömäärässä tapahtuu muutoksia myöhemmin kuin em. ehtojen mukaan, on hotellilla oikeus veloittaa tilaisuuden pienenemisestä aiheutuneet kustannukset tilaajalta (esim. mahd. jo aiheutuneet henkilöstökulut, menetetty myynti huoneista). Tarvittaessa neuvottelemme maksuehdoista ja peruutusehdoista tapauskohtaisesti.

Muut ehdot
Pakottavista syistä Sahanlahdella on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa. Sahanlahti korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuneet välittömät kustannukset.

Majoitusvarauksia ei koske valmismatkalaki. Hotellivarauksia käsittelee majoitus- ja ravitsemisasetus. Hotelli voi poiketa näistä ehdoista, tällöin poikkeavat ehdot ilmoitetaan tilauksen yhteydessä erikseen. Majoitustilat ovat käytettävissänne klo 15.00 alkaen. Majoitustilojen luovutus lähtöpäivänä on klo 12.00.

Vakuutukset
Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten, koska Sahanlahdella ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman peruutuskuluja esim. lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella.

Force majeure
Sahanlahdella on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi (hotelli ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sotatilan tms. tekijän vuoksi joka vaikeuttaa Sahanlahden toimintakykyä). Tällöin asiakkaalle palautetaan maksettu ennakkomaksu.

3. Sahanlahden lippu- ja verkkokaupan varaus- ja peruutusehdot

Sahanlahti Resort Oy:n verkkokaupan kautta tehdyissä varauksissa ja ostoissa on voimassa 12.12.2018 alkaen seuraavat ehdot.

Yleistä

 https://cloud.hotellinx.com/NetReservationsSahanlahti on Sahanlahti Resort Oy:n ylläpitämä verkkokauppa Verkkokauppa myy palveluja täysi-ikäisille yksityishenkilöille.

Verkkokaupassa tehdyt varaukset ovat sitovia. Asiakkaan maksettua varausmaksun ja/tai koko hinnan verkkokaupassa verkkokauppa lähettää varausvahvistuksen, kohdetiedot, varausehdot ja kuitin maksetusta maksusta asiakkaan verkkokaupassa antamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli asiakas ei saa varausvahvistusta, varaus ei ole rekisteröitynyt. Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa varausvahvistuksen tiedot huolellisesti varauksen sitovuuden vuoksi.

Verkkokaupan varausmaksua ei palauteta missään olosuhteissa (liput ja ravintolatuotteet).
Majoitusmyyntiä koskee majoitusta koskevat varaus- ja peruutusehdot, poikkeuksena, että verkkokaupan kautta maksetuista majoitusvarauksista veloitetaan 10 € toimistomaksu, mikäli varaus perutaan tai varausta muutetaan ehtojen mukaisesti ja asiakas pyytää rahojen palauttamista tililleen. 

Peruutusehdot

Verkkokaupassa tehdyn varauksen peruutus on aina tehtävä kirjallisesti suoraan Kohdetiedoissa mainitulle palveluntarjoajalle.

Varausmaksua ei palauteta vaikka varausta ei käytettäisi
Loppumaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Jos loppumaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus raukeaa, mutta maksun perintä jatkuu.
Mikäli asiakas joutuu perumaan varauksen, niin loppumaksua ei hyvitetä

Lippukauppa on aina sitova, eikä niistä palauteta maksua. Lippua ei voi käyttää muuhun kuin siihen osoitettuun tapahtumaan.

Lahjakortit ovat aina sitova kauppa ja niitä ei voi perua, eikä niistä palauteta maksua. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi, vaan se tulee käyttää siihen palveluun johon se on ostettu. Lahjakortilla voi varata palveluja Sahanlahden vapaan kapasiteetin ehdoilla. 

Black Friday tarjouksien lahjakortit tulee käyttää lahjakortin voimassaolon puitteissa ja palvelun varausajankohtaa ei voi siirtää myöhemmäksi. Lahjakortteja ei voi muuttaa rahaksi, eikä toiseen palveluun, vaan ne on käytettävä lahjakortissa mainittuun palveluun. Palvelu tulee varata Sahanlahdesta erikseen ja varauksen yhteydessä annettava lahjakorttinumero. Lahjakorteissa on pitkä voimassaoloaika ja palvelut on varattavissa Sahanlahden kulloisenkin vapaan kapasiteetin / saatavuuden ehdoilla. Myös tämä lahjakorttikauppa on sitova ja rahoja ei palauteta.
HUOMIOI, että vuoden 2023 Black Friday tarjouslahjakortit ovat poikkeuksellisesti voimassa vain 30.4.2024 saakka. 

Maksaminen

Maksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Käytössä olevat Paytrail maksutavat: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Visa (Nets), MasterCard (Nets), American Express (Nets), Collector Bank, Oma Säästöpankki, MobilePay

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Sahanlahti Resort Oy toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181 830
http://www.paytrail.com/fi
Y-tunnus: 2122839-7

Lasku

Valitessaan maksutavaksi laskun asiakas vakuuttaa, että hänen taloudellinen tilanteensa on tilaushetkellä sellainen, että hän kykenee ongelmitta suorittamaan laskun summan ja että hänen tiedossaan ei ole sellaista seikkaa, joka saattaisi vaarantaa hänen maksukykynsä. Laskulla maksava asiakas sitoutuu peruuttamaan vielä toimittamattomat tuotteet, mikäli hänen maksukykynsä heikkenee. Paytrail laskutuksen hoitaa Collector bank, joka vastaa myös saatavien perinnästä.

Sahanlahti Resort Oy ja Paytrail Oyj ja tämän maksutapojen tuottajat pidättävät oikeuden tarkistaa laskulla maksavan asiakkaan luottotiedot. Laskun tekemisestä voidaan veloittaa laskutuslisä ja korko.

4. Ravintolapalvelujen yleiset varaus- ja peruutusehdot

Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden tekemiin ravintolavarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu. Nämä ehdot eivät kuitenkaan koske yksittäisten henkilöiden tekemiä varauksia, mikäli varaus tehdään ryhmälle, jonka koko on 10 henkilöä tai enemmän. Näitä ehtoja sovelletaan myös sellaisiin internetin kautta tehtäviin ravintolan pöytävarauksiin, jotka tehdään Sahanlahti Resortin internet-sivustojen kautta. Ravintolalla on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja, jos erityisehtojen käyttö on perusteltavissa juhlapyhien, ravintolakohtaisten erityistapahtumien, sesonkivaihteluiden tai pöytävarauksiin liittyvien oheispalvelujen vuoksi.

VARAUS JA VAHVISTUS

Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, saapumisajankohta, henkilömäärä ja mahdolliset erityisruokavaliot. Ravintola voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortilla varauksen sitovuuden edellytykseksi.

Ravintolavarauksissa ravintola voi yhdistellä alle 4 hengen varauksia samaan pöytään ilman eri ilmoitusta.

RAVINTOLAAN SAAPUMINEN

Pöytävaraus on voimassa varatusta ajankohdasta 15 minuuttia eteenpäin. Jos saavut tätä myöhemmin, sinun on ilmoitettava tästä ravintolalle. Muussa tapauksessa ravintola voi myydä pöydän edelleen. Lounasaikaan pöytävarauksen kesto on 2 tuntia ja illallisaikana 2,5 tuntia. Tämän jälkeen pöytä tulee luovuttaa seuraaville. 

PERUUTUS

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä, peruutus on tehtävä viimeistään varausta edeltävänä päivänä klo 18. mennessä.

MAKSUT

Ravintolat hyväksyvät tavallisimmat maksukortit. Ravintola ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, jos ravintola itse ei ole tarjoutunut niin tekemään.

ASIAKKAAN ESIINTYMINEN RAVINTOLOISSA

Ravintolassa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa ravintolasta. Sinun on kuitenkin maksettava varattujen ja tilaamiesi palveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

Sahanlahti Resort pidättää oikeuden ehtojen muutokseen.

HENKILÖTIETOJEN REKISTERÖINTI

Sahanlahti Resort Oy:n asiakkaan henkilötiedot rekisteröidään Sahanlahden asiakastietojärjestelmään. Henkilötietojen käsittelyssä ja luovutuksessa noudatetaan henkilötietolakia (523/1999). Asiakkaalla on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa.

Sahanlahti Resortilla on oikeus käyttää rekisteröityjä osoitetietoja suoramainontaan, etämyyntiin ja muuhun suoramarkkinointiin sekä markkina- ja mielipidetutkimuksiin ellei asiakas tätä kiellä. Osoitetietojen käyttämiseen edellä mainittuun tarkoitukseen voi kieltää sähköpostitse osoitteeseen sales@sahanlahtiresort.fi tai soittamalla 040 7799896. Asiakastietoihin liittyvä rekisteriseloste on nähtävissä: www.sahanlahtiresort.fi/rekisteriseloste