010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Sahan­lahden ravintolat ovat artesaaniravin­toloita

Meillä Sahalahdessa on kolme ravintolaa, joissa valmistamme lähituottajien tuotteista ja hyvistä raaka-aineista ihania makuelämyksiä Saimaan rannalla. Jokaiselle löytyy varmasti mieleistä Koskivahdin à la carte -listalta tai Rantamakasiinin burgereista.

Katso menut

Ravintola Koskivahti

Sahanlahden päärakennuksen ravintola Koskivahdissa hemmottelet makuhermojasi kokkiemme itse valmistamilla lounailla sekä illallisilla.

Lue lisää

Kesäravintola Ranta­makasiini

Kesäpäivä Sahanlahdessa, Rantamakasiini ravintolan herkuista nauttien on kokemus vailla vertaa.

Lue lisää

Avotuli­ravintola Pajapirtti

Tunnelmallinen pirtti, jossa ruoka valmistetaan avotulella.

Lue lisää

Meillä ruoka valmistetaan lähiseudun pientuottajien puhtaista raaka-aineista ja se myös valmistetaan itse käsin paikan päällä.

Saimaa Gastronomy on merkki laadusta

Saimaa Gastronomy on neljän Saimaan seudun yrityksen yhteistyöverkosto. Kaikkia meitä  yhdistää rakkaus Saimaata ja sen ainutlaatuista luontoa kohtaan. Kaikissa kohteissa arvostetaan paikallisia puhtaita lähiraaka-aineita, sekä pientuottajien tuotteita. Maittavat menut rakentuvat kausituotteiden ympärille ja pöytien antimet vaihtuvatkin vuodenaikojen mukaan.

Kiinnostaisiko yksityistilaisuus Sahanlahdessa?

Tunnelmallisia juhlatilojamme ovat Ravintola Koskivahti saleineen ja suurine terasseineen isolle seurueelle, hämyinen avotuliravintola Pajapirtti sekä kesäisin maanläheinen Rantamakasiini terasseineen aivan Saimaan rannassa. Vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin sopii hyvin rento Artturi, josta löytyvät niin perinteinen kuin savusaunakin, kylpytynnyri, viihtyisä takkatupa sekä kaksi terassia Saimaa-näköalalla. Privaatimpi puulämmitteinen sauna Niskalammen puolella soveltuu hyvin pienemmille ryhmille.

Nämä maistuvat varmasti

29.3. klo 19

Raclette-illallinen 29.3. Pajapirtissä

Raclette-llallisella pääset nauttimaan herkullisesta ruoasta, lämpimästä tunnelmasta ja ainutlaatuisista makuelämyksistä. Illalla on myös karaokea!

23.3. klo 19

Raclette-illallinen 23.3. Pajapirtissä

Perinteisellä sveitsiläisellä raclette-llallisella pääset nauttimaan herkullisesta ruoasta, lämpimästä tunnelmasta ja ainutlaatuisista makuelämyksistä.

Aamupala

Aamupalapöytä katettuna ravintola Koskivahtiin viikonloppuisin sekä majoittuville vieraille päivittäin.