010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Yö perinteisessä aitassa tai vanhanajan tuvassa

Sahanlahden majoitustarjontaa monipuolistaa perinteinen aittamajoitus, jonka vaatimattomuus hurmaa. Vanha hirsinen nukkuma-aitta on aivan Koskivahti ravintolan pihapiirissä ja siinä on kolme erillistä huonetta.

Vanha “Jallun tupa” on varattavissa tupamajoitukseksi. Kaksi vanhan paritalon identtistä huoneistoa sopii hyvin itsenäisiksi huoneistoiksi tai vaikkapa kahden pienen perheen tai pariskunnan lomayön viettoon.

Aittamajoitus luo  nostalgiaa

Hirsinen vanha aitta on monelle kesämajoituksen aatelia! Miltä kuulostaa kesätanssit Pistohiekan lavalla tai Sahanlahden rannalla ja aittamajoitus Suomen lämpimässä suvessa?

Aitassa on mukavuuksina sähkö ja joustinpatjasängyt. Liinavaatteet, pyyhkeet, hotelliaamiainen ja loppusiivous kuuluvat aina hintaan, ellei muutoin mainita. Wc ja suihku on käytettävissä ranta-alueella ja vastaanotosta saat mukaasi vesikannun ja lasit. Aitta sijaitsee kosken kuohujen ylärinteessä, joten tasainen kohina tuudittaa syvimpään uneen. Herkkäunisia pyydetään huomioimaan mahdollinen pieni melu, sillä vanha ja perinteinen aitta ei ole  äänieristetty.

Aittoja on kolme. Aitoista kaksi soveltuu 1-4 hengelle ja yksi on kahden hengen aitta. Aittaan on myös lemmikki tervetullut lisämaksusta.

Astu peremmälle! Kyllä tupaan mahtuu.

Sahanlahti on vanha sahamiljöö, jossa asui muinoin useita työläisperheitä. Nyt olemme somistaneet kaksi työläisperheen tupaa 1-4 majoituskäyttöön sopivaksi.

Mukavuuksina on sähköt, vanhanajan tuvan tunnelma, hyvät vuoteet neljälle, liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivous ja maittava hotelliaamiainen. Vesipiste sijaitsee vieressä, ja siitä voi hakea vanhaan malliin kantoveden. Pihan perällä on ulkohuussi. Suihkut ja sisävessat sijaitsevat ranta-alueella ja ne ovat tuvissa asuvien käytössä.

Varattavissa on 2 tupaa, jotka soveltuvat 1-5 hengelle. Tupaan sopii myös lemmikki lisämaksusta.

Parhaimmat unet koskaan!

– Pyöräilijä Jenni, 44 v