010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Sahanlahti tarjoaa mutkattomat puitteet perhe- ja kaverijuhlille

Sahanlahden monipuoliset tilat, vieraanvarainen palvelu ja suussasulavan herkulliset ateriat takaavat onnistuneet juhlat ja kokoontumiset perheen tai ystävien kesken. Tutustu kolmeen eri ravintolaamme, saunarakennus Artturiin ja tietysti majoitustiloihimme. Valitse tilaisuuteesi sopiva kokonaisuus tai ota yhteyttä ja anna meidän olla avuksi.

Sahanlahdessa syntyy monta mukavaa muistoa. Tilamme soveltuvat pienistä juhlista aina satojen henkilöiden tilaisuuksiin saakka. Kauttamme järjestyy myös erilaista ohjelmaa ja tekemistä.

Pieninkin juhla tai tilaisuus on juhlimisen arvoinen. Oman perheen saunailta tai sadan hengen hääjuhla. Meille sopii molemmat.

Sahanlahden tilat sopivat pieniin ja suuriin juhliin

Sahanlahden historiallinen miljöö luo ainutlaatuiset puitteet perhejuhlille, merkkipäiville, kaveriporukan illanviettoon, polttareihin, pikkujouluihin tai teemajuhliin. Tunnelmallisia juhlatilojamme ovat Ravintola Koskivahti saleineen ja suurine terasseineen Saimaa-näkymin, tunnelmallinen elämysravintola Pajapirtti sekä vetten päällä lepäävä Rantamakasiini kesäterasseineen.

Vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin sopii hyvin rento saunarakennus Artturi, josta löytyvät niin perinteinen kuin savusaunakin, kylpytynnyreitä, viihtyisä takkatupa sekä kaksi terassia näköalalla Saimaalle. Artturi soveltuu erinomaisesti kaveriporukan illanviettoihin. Privaatimpi puulämmitteinen sauna Niskalammen puolella taas soveltuu hyvin pienemmille ryhmille perheen ja ystävien kesken.

Sahanlahdessa voit viettää monenlaisia juhlia: henkilökunnan palkitseminen ja eläkkeelle siirtymiset, häät ja sukujuhlat, syntymäpäivät, kastetilaisuudet ja baby showerit, muistotilaisuudet, ylioppilas- ja valmistujaisjuhlat, luokkakokoukset ja karonkat, rapujuhlat, pikkujoulut tai ihan millaiset juhlat teillä onkaan mielessä!

Sydämellistä palvelua

Otamme teidät ilolla vastaan ja olemme läsnä. Meille on ilo suunnitella kanssanne mukava päivä mahtavissa maisemissamme ja tarjota vain parhaita herkkuja, toimivat ja siistit tilat sekä parasta palvelua.

Koko Sahanlahden ammattitaitoinen henkilökunta on palveluksessanne. Asiantunteva henkilöstömme auttaa juhlien yksityiskohtien hiomisessa. Teemme kanssanne valmiin ja viimeistellyn kokonaisuuden ja saatte nauttia huoletta juhlan odotuksesta!

Soita tai laita viestiä, niin aloitetaan yhteinen suunnittelu! Voit antaa valmiit raamit tilaisuudelle tai jättää aihion.

Käsin valmistettua ja lähellä tuotettua ruokaa

Meillä Sahanlahdessa valmistetaan ruoka itse alusta loppuun. Leivomme itse leivät ja kahvileivät ja valmistamme herkut lounas- ja illallispöytiin lähialueen raaka-aineista. Iso osa ruuastamme tulee paikallistuottajilta, joten tiedämme mistä ruokamme tulee ja mitä se sisältää. Ylpeydellä tarjoamme parhaita anteja vieraillemme vankalla ammattitaidolla. Huomioimme myös erityisruokavaliot.