010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Tervetuloa nauttimaan kesäillallista
Ravintola Koskivahtiin

Tervetuloa herkuttelemaan satokauden tuotteilla ja pientuottajien upeilla antimilla.

Tämä illallismenu on tarjolla juhannusaatosta 20.6. alkaen.  
Torstaihin 19.6. saakka tarjolla olevaan menuun pääset tutustumaan täällä.

Ravintola Koskivahdin herkullinen à la carte -illallismenu on tarjolla 20.6. alkaen maanantaista-sunnuntaihin klo 17-22.

Suosimme satokauden tuotteita ja käytämme pientuottajien antimia. Tästä syystä illallismenu voi vaiheella päivätasolla raaka-aineiden saatavuudesta johtuen. 

Kaikki ravintoloissamme tarjoiltava liha ja kala on kotimaista ja mahdollisimman lähellä tuotettua.

Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat pöytävarauksen yhteydessä.

KOKIN KESÄMENUT
Chef’s Summer Menus

Mettää menu 65€

Tartar Suoahon tilan luomunaudasta, marinoitua punasipulia ja aiolia (L,G)
Organic beef tartar from from Suoaho farm, marinated red onion and aioli

Suoahon tilan ylämaankarjan luomulihaa, paahdettua sipulipyrettä ja villiyrttivoita (L,G)
Organic highland cattle from Suoaho farm, roasted onion purée and wild herb butter

Sahanlahden crème brûlée (L,G)
Crème brûlé

Saimaa menu 55€

Mustikkavodka graavattua Puumalan lohta, mummonkurkkua (L,G) ja mallasleipää (L)
Blueberry vodka engraved Puumala salmon, granny’s cucumbers and malt bread

Päivän kalasaalis, paahdettua perunaa ja villiyrttipestoa (L,G)
Catch of the day, roasted potatoes and wild herb pesto

Sahan jäätelöä (L,G)
Home-made ice cream

Vihree menu 45€

Päivän keitto (V,G)
Soup of the day

Palsternakka-härkäpapupihviä, paahdettua sipulipyrettä, maalaisperunaa ja villiyrttipestoa (V,G)
Panais and fava bean steak, roasted onion purée, country potatoes and wild herb pesto 

Päivän jälkiruoka
Dessert of the day

ALKUUN / STARTER

SAIMAA GASTRONOMY MAKUJEN KIMARA 29€

Lajitelma Saimaan alueen parhaista paloista
Alkuruokana kahdelle / pääruokana yhdelle

Assortiment of local Saimaa Gastronomy delicacies
As a starter for two or as a main course for one

JOSEP VENTOSA CAVA BRUT
Xarel·lo, Macabeo, Parellada – Espanja
9 €/10 cl
GRAAVATTU PUUMALAN LOHI 14€

Mustikkavodka graavattua Puumalan lohta, mummonkurkkua (L, G) ja mallasleipää (L)
Blueberry vodka engraved Puumala salmon, Granny’s cucumbers (L,G) and malt bread (L)

SOPHIE SCHAAL ALSACE RIESLING
Riesling – Ranska
10,80 €/12 cl
TARTAR 15€

Tartar Suoahon tilan luomunaudasta, marinoitua punasipulia ja aiolia (L,G)
Organic beef tartar from from Suoaho farm, marinated red onion and aioli (L,G)

MIRABEAU EN PROVENCE CLASSIC ROSÉ
Grenache, Cinsault, Syrah, Carignan, Clairette, Ranska
10,80 €/ 12 cl

SALAATTI 13€

Sahanlahden salaattia ja villiyrttipestoa (V,G)
Fresh salad made from local root vegetables and vegetables with wild herb pesto (V,G)

KEITTO 11€

Päivän keitto (V,G)
Soup of the day (V,G)

PÄÄRUUAKSI / MAIN COURSE

YLÄMAANKARJA 43€

Suoahon tilan ylämaankarjan luomulihaa, paahdettua sipulipyrettä ja villiyrttivoita (L,G)
Organic highland cattle from Suoaho farm, roasted onion purée and wild herb butter (L,G)

CHATEAU CARSIN ROUGE DE CARSIN 2022
Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon - Ranska  
7,80 €/12 cl
PÄIVÄN KALA 32€

Päivän kalasaalis, paahdettua perunaa ja villiyrttipestoa (L,G)
Catch of the day, roasted potatoes and wild herb pesto (L,G)

CORK & CLAW SAUVIGNON BLANC
Sauvignon Blanc - Uusi-Seelanti
9 €/ 12 cl
MUIKUT 27€

Kalakontin savumuikut, maalaisperunaa ja aiolia (L,G)
Kalakontti´s smoked vendaces, country potatoes and aioli (L,G)

PALSTERNAKKA & HÄRKÄPAPU 27€

Palsternakka-härkäpapupihviä, paahdettua sipulipyrettä, maalaisperunaa ja villiyrttipestoa (V,G)
Panais and fava bean steak, roasted onion purée, country potatoes and wild herb pesto (V,G)

MAKEAKSI / DESSER

CRÈME BRÛLÉE 13€

​Sahanlahden crème brûlée (L,G)
Crème brûlée (L,G)

RECIOTO DELLA VALPOLICELLA CLASSICO DOCG 2018
Vigneti di Ettore, Veneto, Italia. Corvina, Corvinone, Rodinella, Croatina
10 €/4 cl

JÄÄTELÖ 13€

Sahan jäätelöä (L,G)
Home-made ice cream (L,G)

AINOA
Hollola, Suomi
10 €/4 cl
(Kysy valikoima henkilökunnalta)
PÄIVÄN MAKEA 13€

Päivän jälkiruoka
Dessert of the day

AINOA
Hollola, Suomi
10 €/4 cl
(Kysy valikoima henkilökunnalta)