010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Ota suunnaksi Sahan­lahden vieras­venesatama

61°34’24.2″N 28°08’50.4″E

Ota kurssi kohti Sahanlahden vierasvenesatamaa, joka on palkittu ”Vuoksen vesistön vuoden 2015 vierassatama”. Pidämme minkä lupaamme ja palvelemme sinua asiantuntemuksella ja iloisin mielin. Valittavanasi on puomi-, poiju- ja kylkipaikkoja sähköliitännällä, osassa paikoista lisäksi juokseva vesi. Toki voit myös piipahtaa Sahanlahteen kesämökiltä maistamaan palkittua lähiruokaa ravintoloihimme, nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja runsaasta ohjelmasta.

Päivä­venelaituri

Päivävenelaiturimme sijaitsee Rantamakasiinin vieressä ja toivottaa tervetulleeksi päiväkävijät syömään, uimaan tai nauttimaan muuten vain kesäpäivästä Sahanlahdessa. Tämä laituri on merkitty punaisella salolla. Tässä laiturissa ei yöpyminen ole sallittua.

Vieras­venelaituri

Mikäli haluat jäädä yöksi laituriimme, niin suuntaa keula kohti uutta vierasvenelaiturimme, joka on merkitty sinisellä salolla. Uudessa laiturissa on entistä enemmän paikkoja! Myös sähkö- ja vesipisteitä on lisätty.

Hinta alk. 20 € / vrk • kylkipaikka 30 € / vrk
Kausipaikat hinnoitellaan erikseen. Päiväkävijöiden laituri on veloituksetta käytettävissä.

Koti­satama kausi­paikan varanneille

Kotisataman laituri, jossa kausipaikkaveneilijämme viettävät Suomen suvea, on tunnusmerkitty vihreällä salolla. Tämä laituri on siten varattu vain kausipaikan varanneille.

Mainiot huolto­palvelut

Huoltorakennuksesta löytyy yöksi jääville vessat ja suihkut sekä erilliset tilat tiskaukseen ja pyykinpesuun. Hintaan sisältyy myös jätepalvelut, vedenottopiste ja kesä-elokuussa päivittäiset saunavuorot.

Tekemistä koko venekunnalle

Alueella on useita nuotiopaikkoja, uimaranta, Padel-kenttä sekä vuokrattavia harrastevälineitä, kuten sähköpolkupyöriä, sup-lautoja, kanootteja jne.

Suosittelemme varaamaan etukäteen myös oman privaattivuoron suositulle Niskalammen rantasaunalle, jonka terassilta laskee portaat suoraan järveen.

Sahanlahdessa on useita ravintoloita. Rantamakasiinin kesätunnelmassa tarjoillaan Saimaa pitsoja, laavakivigrillistä burgereita ja raikkaita kesäisiä juomia. Koskivahdissa voit nauttia herkullisesta lähiruoka-aamiaisesta, paikallisista herkuista koostuvasta lounaasta / sunnuntaibrunssista tai kesäillan A la carte -listan tarjonnasta.

Mahtava etappi veneretkellemme

Veneilijä Mikkelistä Janne, 48 v