010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Meillä on avoinna kaksi vakituista työsuhdetta!

1. Myyntineuvottelijaksi Sahanlahden matkailukeskukseen

Haemme jatkuvasti kehittyvään ja kasvavaan joukkoomme myyntineuvottelijaa osaksi vakituista työyhteisöämme ja tekisi kanssamme työtä Sahanlahden menestyksen eteen ympäri vuoden. Sahanlahti Resort on monipuolinen matkailukohde Saimaan rannalla Puumalassa. Kohde tarjoaa monen tasoista majoitusta aina aittamajoituksesta uusiin Elsanrannan luksusvilloihin. Alueella on kolme ravintolaa, aktiviteetteja ja runsaasti tapahtumia. Asiakkaamme koostuvat yksittäisistä lomalaisista, työmatkalaisista, kansainvälisistä matkanjärjestäjien vieraista, kokous- ja työhyvinvointiryhmistä, retkiryhmistä ja erilaisten kurssien vieraista. Intohimomme on ylittää vieraidemme odotukset.

Sahanlahti Resort Oy on puumalalainen perheyritys, joka työllistää ympärivuotisesti reilut 10 henkilöä ja kesäsesongissa yli 50. Sahanlahden vetovoimatekijöinä on uniikki vanha sahamiljöö, Saimaan kaunis ja puhdas luonto, vanhan ajan vieraanvaraisuus ja paikallisen käsityönä valmistetun ruuan konsepti. Olemme verkostoituneet paikallisesti sekä alueellisesti.

Etsimältämme työperheenjäseneltä edellytämme asiakaspalvelun ja myynnin paloa. Etsimme henkilöä, joka ymmärtää, että myynti on parasta asiakaspalvelua ja asiakkaan odotukset tulee jokainen kerta täyttää ja mielellään ylittää. Edellytämme erinomaista asiakaspalvelutaitoa, tilannetajua ja paineensietokykyä, vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavasta työstä tai vähintäänkin alan suoritettuja opintoja ja parin vuoden kokemusta. Etsimämme henkilön tulee ymmärtää matkailualan työkenttä ja termistö sekä osata käyttää alalla jo käytössä olevia ohjelmistoja / alustoja / OTA kanavia. Myyntineuvottelijan työnkuvaan kuuluu myös vastaanottotyöskentelyä sesongeissa.

Edellytämme tiimimme uudelta jäseneltä vastuullista työskentelyä, sujuvaa suomen- ja englanninkielitaitoa, kykenevyyttä hallita isoja asiakokonaisuuksia ja ripeää otetta. Toivomme myös löytävämme henkilön, joka on sinut puhuessaan isollekin joukolle ihmisiä.

Palkka sopimuksen mukaan, voit esittää palkkatoiveen.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
Asiakaspäällikkö Cecilia Mattila, 0400140678, cecilia.mattila@sahanlahtiresort.fi
Toimitusjohtaja/Sahanlahden emäntä Jaana Kuivalainen, 0458008422, jaana.kuivalainen@sahanlahtiresort.fi

Hakemukset:
Asiakaspäällikkö Cecilia Mattila, 0400140678, cecilia.mattila@sahanlahtiresort.fi

2. Sahanlahden matkailukeskuksen operatiivinen johtaja

Sahanlahden matkailukeskuksen liiketoiminnan kasvaessa haluamme vahvistaa Sahanlahden perhettä operatiivisen johtajan palkkaamisella. Operatiivinen johtaja työskentelee toimitusjohtajan työparina vastaten ympärivuotisen liiketoiminnan päivittäisestä johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä muun johtoryhmän kanssa.

Meillä on sitoutunut ja osaava henkilöstö. Olemme ketterä organisaatio ja emme pelkää kehittää, kasvattaa ja uudistaa toimintaamme. Olemme tehneet Sahanlahden matkailualueen kehittämissuunnitelman ja sen mukaisesti työskentelemme kohti tavoitettamme kolminkertaistaa liikevaihtomme viidessä vuodessa.

Odotamme sinulla olevan vahvaa tuntemusta sekä näkemystä kannattavasta matkailu- ja ravintola-alan liiketoiminnasta ja osaat käyttää johtamisessa liiketoiminnan tunnuslukuja ja lainalaisuuksia. Sinulla on jo hyvä kokemus matkailuliiketoiminnasta, mutta nälkää ja intohimoa näyttöihin kasvavassa yrityksessä. Haluat olla johtamassa alueen kärkimatkailukohteen menestystä, etkä pelkää laittaa käsiäsi syvälle Saimaan rantahiekkaan. Näet Saimaan alueen matkailussa seuraavan kansainvälisesti tunnetun järvimatkailualueen. Osa työnkuvaasi on myös myynnin ja markkinoinnin johtaminen sekä aktiivinen henkilökohtainen asiakas- ja myyntityö.

Sahanlahti Resort Oy on perheyritys, joka työllistää ympärivuotisesti reilut 10 henkilöä ja kesäsesongissa yli 50. Sahanlahden vetovoimatekijöinä on uniikki vanha sahamiljöö, Saimaan kaunis ja puhdas luonto, vanhan ajan vieraanvaraisuus ja paikallisen käsityönä valmistetun ruuan konsepti. Olemme verkostoituneet paikallisesti sekä alueellisesti.

Puumala on kaunis Saimaan saaristokunta, jossa on hyviä vaihtoehtoja vakituiselle asumiselle. Kunta on elinvoimainen, velaton ja virkeä.

Lisätietoja ja hakemukset:
Toimitusjohtaja ja emäntä
Jaana Kuivalainen
0458008422
jaana.kuivalainen@sahanlahtiresort.fi

Hakuaika 21.8.2023 saakka

SESONKITYÖ

Etsimme osaajia kesäksi 2024

Vuodelle 2023 on haettavissa vielä tarjoilijan paikka

Sahanlahti on Saimaan alueen palkittu huippukohde! Sahanlahdessa meille on kunnia-asia tuottaa hyviä elämyksiä vieraillemme. Keittiössämme valmistetaan jokainen tarjoiltava suupala mahdollisimman paljon lähiraaka-aineita käyttäen itse käsityönä tehden. Sahanlahden kolme erilaista ravintolaa ja uusi ginibaari tuovat mukavaa vaihtelua työnkuvaan. Henkilökuntamme on vieraanvaraista, ripeäliikkeistä ja asiakaspalvelukokemuksen maksivoivia hyväntuulisia tyyppejä.

Kolmen erityyppisen ravintolan lisäksi Sahanlahti on tunnettu hääjuhlien pitopaikka ja Sahanlahdessa on oma kesäteatteri. Majoitusta Sahanlahdessa on: hotelli, villoja, caravan alue ja vierasvenelaituri. Alueella on myös runsaasti erilaisia harrasteita, kuten saunoja, kylpytynnyreitä, padelkenttä, sup-lautoja, polkupyöriä, pakopelihuone, soutuveneitä, kanootteja…
Sahanlahti on kokonainen lomakeskus!

Ota yhteyttä meihin!

Tarjolla on eri mittaisia työsuhteita. Olemme avuksi myös asunnon etsinnässä.

Keittiötyöhön etsimme 2024:

Lounaskokkeja, ala carte kokkeja, aamiaiskokkeja, pitsa- ja hampurilaiskokkeja, vuoromestareita

Yhteydenotot:
Petri Rytkönen, keittiömestari
petri.rytkonen@sahanlahtiresort.fi
050 5274785

Ravintolan salityöskentelyyn etsimme 2023 ja 2024:

Sesonkityöhön Ala carte tarjoilijoita, lounastarjoilijoita, aamiaisenhoitajia, baarityöskentelijöitä, tiskareita, hovimestareita

Yhteydenotot:
Ella Savolainen, ravintolapäällikkö
ella.savolainen@sahanlahtiresort.fi
044 9835788

Hotellin vastaanottoon ja myyntityöhön etsimme 2024:

Sesonkityöhön vastaanottovirkailijoita, toimistotyöntekijöitä, myymälänhoitajia

Yhteydenotot:
Cecilia Mattila, asiakaspäällikkö (vastaanottopäällikkö)
cecilia.mattila@sahanlahtiresort.fi
0400 140 678

Huolto- ja siivoustyöhön etsimme 2024:

Sesonkityöhön pihatyöntekijöitä, huoltomiehiä, siistijöitä

Yhteydenotot:
Jaana Kuivalainen, emäntä (TJ)
jaana.kuivalainen@sahanlahtiresort.fi
045 8008422