010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Uniikki Elämys­verstas Saimaan rannalla Sahanlahdessa täynnä tapahtumia

Sahan Elämysverstas on Sahanlahden historiallisessa miljöössä, Saimaan rannalla sijaitseva uniikki tapahtumatila. Verstaan kesän monipuolinen ohjelmisto koostuu erilaisista musiikki- ja teatteriesityksistä, konserteista, tapahtumista ja poikkitaiteellisista iloitteluista yhteistyössä eri alojen taiteilijoiden ja kulttuuritoimijoiden kanssa.

Sahan Elämysverstas on katettu nousevakatsomoinen tila, johon mahtuu 300 katsojaa per esitys (saatavilla myös pyörätuolipaikkoja). Tilan voi vuokrata myös yksityiskäyttöön esimerkiksi seminaareihin tai kokouksiin. Talvisin katsomo puretaan ja tila toimii veneiden talvisäilytystilana.

Sahan Verstaan asiakkaita palvelevat ravintolamme Koskivahti päärakennuksessa ja rouvimpi Rantamakasiini satamassa.

Keskiviikkoiset LÄHELLÄ konsertit 

Sahan Elämysverstaan akustisissa keskiviikkokonserteissa konserttivieras pääsee lähelle artistia. Tilan intiimissä tunnelmassa konsertti on todellinen elämys, jonka täydentää Sahanlahden kesämiljöö Saimaan rannalla. Varattavissa on myös suven suloisin illallinen Saimaan kauneimmassa terassimaisemissa ennen konserttia tai voit nauttia rantamiljöön herkuista vilkasta sataman menoa seuraten. Varaa samalla majoitus aamiaisineen ja nauti Suomen suvesta.

Sahanlahden kesäteatteri 

Sahanlahden kesäteatterissa nähdään kesällä 2024 kaksi erilaista näytelmää!

  • Ilkka Heiskasen Pari Sanaa Parisuhteesta 
  • Ville Virkkusen Hätäinen Hääpäivä, jonka pääosissa nähdään myös Tero Tiittanen ja Johanna Ruonala. 

    Väliaikatarjoulut ja ateriat ennen ja jälkeen näytösten kannattaa varata hyvissä ajoin. Katsomo on katettu ja ympärillä on myös seinämät. 

Sahan Elämysverstaan KOMEDIA klubit Sahanlahdessa Puumalassa

Sahan Elämysverstaan lavalle nousee kesällä 2024 toinen toistaan parempia esiintyjiä!

Uusilla KOMEDIA klubeilla nähdään useita kotimaisia huippuesiintyjiä. Ole nopea lippuvarauksissa, sillä niitä on rajoitetusti saatavilla!

KOMEDIA klubit ovat intiimi kokemus, jossa pääset lähelle esiintyjää. Sahanlahden Saimaa rantamaisema on vahvasti läsnä ja voit yhdistää konserttiin herkullisen aterioinnin ala carte -illallisen muodossa Suomen kauneimmassa terasimaisemassa Varaa myös majoitus, jolloin voit nauttia vierailusta ja tunnelmasta aina seuraavaan päivään saakka. 

  • Kesän Sikahauska Stand Up klubilla pe 26.7.24 nähdään lavalla Ali Jahangiri, Panu Kärri, Salla Avelin ja Janne Hyttinen!
  • Stand up -koomikot Jaakko Saariluoma ja Mika Eirtovaara lähtevät tien päälle ajatuksenaan luoda riemastuttavia kesäiltoja estradeille, joissa heitä harvemmin nähdään. Sahan Elämysverstas tarjoaa ainutlaatuisen näyttämön ja ympäristön esitykselle, joka on täynnä oivaltavaa huumoria ja sydäntälämmittäviä tarinoita. Varaa paikkasi nyt, ettet missaa tilaisuutta kokea suomalaisen kesän komediaherkkua kaikilla mausteilla. 


    Elämysverstaalla on nouseva katsomo, jossa on 300 asiakaspaikkaa. Tilan intiimissä tunnelmassa tapahtumat ovat todellinen elämys, jonka täydentää Sahanlahden kesämiljöö Saimaan rannalla.

26.7. klo 19

Sikahauska Stand Up

Sikahauska Stand up -illassa on 4 esiintyjää, joista yksi on Ali Jahangiri! Luvassa on hulvatonta komiikkaa!

4.7.-6.7. klo 19 ja la Klo 14

Hätäinen hääpäivä -teatteri Elämysverstaalla

Perjantai-illan epätoivoisella hääpäivälahjan etsintämatkalla Mikko joutuu uskomattomiin kommelluksiin ja törmää mitä erikoisempiin tyyppeihin kaupungin vilinässä.

17.7.-18.7. klo 19

Pari Sanaa Parisuhteesta -teatteri Elämysverstaalla

Esitys on Ilkka Heiskasen kirjoittama monologi, jossa komedian keskiössä on varsin tavallinen suomalainen mies. Tapin verbaliikka on kehittynyt autotallissa vietettyjen harrastusten parissa ihmeen tarkaksi. Myös monivuotinen avioliitto on viime aikoina alkanut tuoda hänen eteensä aprikoitavaa.