010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Uniikki Elämys­verstas Saimaan rannalla Sahanlahdessa täynnä tapahtumia

Sahan Elämysverstas on Sahanlahden historiallisessa miljöössä, Saimaan rannalla sijaitseva uniikki tapahtumatila. Verstaan kesän monipuolinen ohjelmisto koostuu erilaisista musiikki- ja teatteriesityksistä, konserteista, tapahtumista ja poikkitaiteellisista iloitteluista yhteistyössä eri alojen taiteilijoiden ja kulttuuritoimijoiden kanssa.

Sahan Elämysverstas on katettu nousevakatsomoinen tila, johon mahtuu 300 katsojaa per esitys (saatavilla myös pyörätuolipaikkoja). Tilan voi vuokrata myös yksityiskäyttöön esimerkiksi seminaareihin tai kokouksiin. Talvisin katsomo puretaan ja tila toimii veneiden talvisäilytystilana.

Sahan Verstaan asiakkaita palvelevat ravintolamme Koskivahti päärakennuksessa ja rouvimpi Rantamakasiini satamassa.

LÄHELLÄ konsertit ja uudet sunnuntaiset brunssikonsertit!

Sahan Elämysverstaan akustisissa keskiviikkokonserteissa ja sunnuntaisissa brunssikonserteissa konserttivieras pääsee lähelle artistia. Tilan intiimissä tunnelmassa konsertti on todellinen elämys, jonka täydentää Sahanlahden kesämiljöö Saimaan rannalla. Varattavissa on myös suven suloisin illallinen Saimaan kauneimmassa terassimaisemissa ennen konserttia tai voit nauttia rantamiljöön grilliherkuista vilkasta sataman menoa seuraten. Yön yli pakettiin sisältyy hotelliyö Sahan rantahotellissa ja aamiainen.

Sahanlahden kesäteatteri 

Sahanlahden kesäteatterissa nähdään kesällä 2023 neljä erilaista näytelmää! Väliaikatarjoulut ja ateriat ennen ja jälkeen näytösten kannattaa varata hyvissä ajoin. Katsomo on katettu ja ympärillä on myös seinämät. 

Sahan Elämysverstaan KOMEDIA klubit Sahanlahdessa Puumalassa

Sahan Elämysverstaan lavalle nousee kesällä 2023 toinen toistaan parempia esiintyjiä!

Uusilla KOMEDIA klubeilla nähdään useita kotimaisia huippuesiintyjiä. Ole nopea lippuvarauksissa, sillä niitä on rajoitetusti saatavilla!

KOMEDIA klubit ovat intiimi kokemus, jossa pääset lähelle esiintyjää. Sahanlahden Saimaa rantamaisema on vahvasti läsnä ja voit yhdistää konserttiin herkullisen aterioinnin ala carte -illallisen muodossa Suomen kauneimmassa terasimaisemassa Tarjolla on myös rajoitetusti yön yli kokonaisuuksia, jolloin voit nauttia vierailusta ja tunnelmasta aina seuraavaan päivään saakka.