Majoitus ja yöpyminen Sahanlahdessa!

Sahanlahti tarjoaa persoonallisia ja kodikkaita majoitusvaihtoehtoja. Majoitu mukavasti Väentupa-järvenrantahotellissamme, nauti luonnosta ja omasta rauhastasi moderneissa villoissamme tai koe kesäyön taikaa perinteikkäässä aittamajoituksessa. Sahanlahdessa voi majoittua yhteensä liki 60 henkeä, jonka lisäksi kauttamme järjestyy myös lisämajoitus 30 hengelle lyhyen kävelymatkan päästä.

Voit myös ottaa kurssin kohti vierasvenesatamaamme tai suunnata asuntoautosi tai -vaunusi caravan-alueellemme. Majoitustilamme on rakennettu vanhan Sahanlahden henkeä kunnioittaen ja ne on nimetty sahan entisten asukkaiden mukaan.  Villa-, hotelli- ja aittamajoituksen hinnat sisältävät hotelliaamiaisen, vuodevaatteet pedattuna sekä loppusiivouksen. Talvikaudella villamajoitus ei sisällä aamiaista.

UUTTA: Kuoreksenniemen Villat ja Rantatalon huoneistot

Kauniilla Kuoreksenniemen alueella sijaitsevat tasokkaat villat ja Rantatalon huoneistot ovat uusimmat majoituskohteemme. Alue sijaitsee vajaan kahden kilometrin päässä Sahanlahti Resortista.  Villat ovat paritaloja upealla Saimaa näkymällä ja jokaisessa on oma iso terassi omassa rauhassaan sekä iso saunaosasto. Hyvä suunnittelu ja arkkitehtuuri takaavat jokaiselle oman rauhaisan takapihan – olla omissa oloissaan sekä nauttia lomasta ja luonnonrauhasta. Rantatalon huoneistot sijaitsevat aivan Saimaan äärellä ja ovat valmistuneet kesällä 2014.

Varaa majoitus kätevästi verkkokaupastamme

Voit varata majoituksen verkkokauppamme kautta. Mikäli et löydä vapaita huoneita tai suunnittelet yöpymistä isommalle ryhmälle, kannattaa ottaa yhteyttä suoraan meihin!

Meillä majoitut mukavasti nykyaikaisesti remontoiduissa huoneissa, joissa historian havina on läsnä.

Herkkuhetkiä lähellä

Sahanlahdessa sinua palvelee kolme upeaa ravintolaa: Ravintola Koskivahti, Rantamakasiini ja Elämysravintola Pajapirtti.

Ruoan tarina

Varaa majoitus Sahanlahdesta

Persoonallisia ja kodikkaita majoitusvaihtoehtoja Saimaan äärellä. Varaa majoitus kätevästi verkkokauppamme kautta.

Väentupa, villat ja aitat

Majoitu ihastuttavassa hotelli Väentuvassa Saimaan rannalla, vuokraa itsellesi pala Saimaata villassamme tai yövy tunnelmallisessa ja perinteikkäässä aitassa. Lue lisää

Caravan-alue

Ainutlaatuisen viihtyisä ja kotoisa caravan-alue sijaitsee Saimaan rannalla, metsän kupeessa. Alueella on tunnelmallinen laavu, grillipaikka sekä sähköpaikkoja. Lue lisää

Vierasvenesatama

Ota kurssi kohti Saimaan palkittua vierasvenesatamaa, jossa viihtyy niin perheen kuin ystävien seurassa. Valitse puomi-, poiju tai kylkipaikka sähköliitännällä. Lue lisää

Pyydä tarjous tai kysy lisää majoituksestamme

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse 040 779 9896.

Kerro viestikentässä haluamasi majoituspalvelu, henkilömäärä ja haluamasi ajankohta. Vastaamme tarjouspyyntöösi mahdollisimman pian ilmoittamaasi sähköpostiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai muun kysymyksen samalla lomakkeella. Tervetuloa!

Kylve tunnelmallisissa saunoissa, rentoudu kylpytynnyrissä ja pulahda virkistävässä Saimaassa.

sahanlahtikuvina-sahanlahti-resort

Katso kuvia Sahanlahdesta

Sahanlahden idylliä on vaikea kuvata sanoin. Tutustu uniikkiin miljööseen, uppoudu iloisiin tunnelmiin ja ihastu upeisiin maisemiin.