010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Sahanlahden joulutunnelmasta nautitaan koko marras- ja joulukuu

Sahanlahdessa nautitaan joulun tunnelmasta pikkujouluissa, joululounailla, joulunajan täysihoitolomilla, joulunajan illallisilla ja lounailla sekä take away tarjoiluilla

Uudenvuoden aattona ja aatonaattona saunotaan koko päivä ja illalla herkutellaan Avotuli-illallisella, hyvässä seurassa. Yöksikin mahtuu, tottakai!  

Tässä on koottuna Sahanlahden parhaat joulunajan tärpit! Poimi itsellesi sopivat tai osallistu vaikka kaikkiin. 

Joululounas on katettuna lähes jokainen joulukuun lauantai

Lauantaisin joulukuussa, Sahanlahden noutopöytä täyttyy jouluherkuista ja pieni puoti paketoitavista joululahjoista. Tule nauttimaan kiireettömästä tunnelmasta ja tapaamaan perhettä tai ystäviä lämpöisissä tunnelmissa. VINKKI: La 9.12. Mikkelistä pääsee mukaan ilmaisella bussikyydillä!

Lue lisää

La 9.12. Jouluiseen Puumalaan ja joululounaalle Sahanlahteen Mikkelistä ilmaisella kuljetuksella

Nautitaan Puumalan joulun tunnelmasta, kiireettömistä ostoksista, maukkaasta joululounaasta ja upeista käyntikohteista. Maksuton Hop on Hop off bussi starttaa aamulla Mikkelin torilta ja suuntaa kohti Puumalaa. Lähde mukaan matkaan.

Varaa paikat kuljetukseen

Pikkujoulut työporukalla tai ystävien ja perheen kesken

Yhteistä aikaa hyvän ruuan äärellä, mukavassa ja lämpöisessä tunnelmassa. Sahanlahden pikkujouluissa maistuu puhtaat lähiseudun maut ja vietetään ikimuistoisimmat hetket. Tutustu myös naisten hemmottelupikkujouluihin tapahtumakalenterissamme la 9.12.

Lue lisää

Joulun täysihoitoloma

Varaa nyt joulunajan loma täysihoidolla Sahanlahden upeassa ja tunnelmallisessa miljöössä. Lähiruoka, historian tarinat, leppoisa vieraanvaraisuus. Niistä on Sahanlahden joulu tehty.

Lue lisää

Uusivuosi Sahanlahdessa

30. ja 31.12. Sahanlahdessa saunotaan kaikissa saunoissa ja nautitaan avotuli-illallisesta ravintola Pajapirtissä. Muista varata mukava majoitus ja vietä kanssamme koko viikonloppu nauttien kiireettömästä tunnelmasta.

Lue lisää

Varaa joulunajan herkullisin take away

Sahanlahdessa on muodostunut jo perinteeksi herkulliset joulunajan take away, eli noutoruuat. Varaa itsellesi sopivat herkut ja nouda ne juuri ennen joulua, valmiina joulupöytään. Valikoima julkaistaan pian!

Katso menu