Kesäpäivisin ma-la klo 12-16 ravintola Koskivahdin ruokalistalla on tarjolla lähialueen pientuottajien raaka-aineista valmistettuja annoksia.
Suosimme satokauden tuotteita ja käytämme pientuottajien antimia. Kaikki ravintoloissamme tarjoiltava liha ja kala on kotimaista ja mahdollisimman lähellä tuotettua.
(annokset tarjoillaan kokonaisen menun valitessasi hieman pienempinä, kuin erikseen ostettuina)
Lounasmenuun kuuluu alkuruoka, pääruoka valintasi mukaisesti ja jälkiruoka
ALKURUOKA
TOMAATTISALAATTI (veg)
Tomaattisalaattia, grillattua tomaattivettä, yrtti öljyä ja yrttimoussea sekä paahdettu spelttihapanjuuri leipä.
PÄÄRUOKA
IKOSEN TILAN PORSAAN KYLKEÄ (L, G)
Yön yli haudutettua porsaan kylkeä, paahdettua perunaa sekä kasviksia, aiolia ja chimichurri kastiketta.
TAI
SAVUSTETTUA PUUMALAN KIRJOLOHTA (L, G)
Savustettua Puumalan kirjolohta, kalakermaa, tilli öljyä,
herne-nokkospyree, voivalkoviinikastikkeessa haudutettuja kasviksia ja perunaa
TAI
TATTIRISOTTO (L, G)
Herkkutatti risottoa, parmesaani keksiä ja pikkelöityjä kanttarelleja (saatavilla vegaanisena).
JÄLKIRUOKA
Vaniljajäätelö (L, G)
Vaniljajäätelöä, suolakinuskia ja kauden marjasatoa
32 € / aikuinen, lapsille on saatavilla omat lasten annokset. Katso koko lista
Jälkiruoka: