Miksi sinun kannattaa tuoda väkesi Sahanlahteen?

Saimaa, luonto, savolainen vieraanvaraisuus, itsetehty  suussasulava  lähiruoka, monipuoliset oheisohjelmat , moneen käyttöön taipuvat tilat ja luotettava, mutta jouheva palvelu eivät liene huonoja argumentteja…

Kun olet järjestämässä kokousta, virkistyspäivää, asiakastilaisuutta tai yrityksen pikkujouluja tai etsit tiloja ryhmällesi muihin tarkoituksiin, me haluamme auttaa. Tarjoamme inspiroivat puitteet erikokoisille kokouksille ja yritystapahtumille – ruokailusta majoitukseen, upeasta miljööstä oheisohjelmiin sekä aina kuljetuksiin asti.
Sahanlahti sopii yhtälailla muutaman tunnin tehokkaaseen kokoukseen tai illanviettoon kuin myös viikonlopun pituiseen seminaariin.

Vaikka sinulla ei olisi vielä aihiota tilaisuudesta valmiina, mutta kiinnostuit tilojemme monipuolisuudesta, niin ota yhteyttä. Tutustutaan ja suunnitellaan yhdessä lisää!

UUTTA – Sahanlahdessa on vain kesäaikaan toimiva uusi tapahtumatalo,  Sahan Verstas, jossa nouseva katsomo jopa 280 henkilölle!

Olemme avuksi kaikissa tilaisuuteesi liittyvissä järjestelyissä

Asiakaspäällikkö Cecilia Mattila
cecilia.mattila@sahanlahtiresort.fi
p. 0400 140 678
– Hoidan kanssasi tilaisuuden järjestelyt alusta loppuun. Voit keskustella  kanssani tilaisuuden luonteesta, niin teen mielelläni ehdotuksen tapahtumastanne. Olen yhteyshenkilönä kaikissa järjestelyissä alusta loppuun.

Talon emäntä Jaana Kuivalainen
jaana.kuivalainen@sahanlahtiresort.fi
p. 045 8008422
– Emännöin tilaisuuttanne paikan päällä ja huolehdin ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa, että kaikki sujuu kuten on ennalta sovittu.

“Saatiin olla omalla porukalla mahtavassa ympäristössä –plussaa joustavuudesta ja palvelualttiudesta sekä tuoreesta leivästä”, vuoden 2017 kokousvieras

sahanlahti-pajapirtti-pikkujoulut
koskivahti3-sahanlahti-resort
inspiring company events

Ota yhteyttä niin keskustellaan

Heräsikö kysymyksiä, haluatko tarjouksen tai jutella kanssamme lisää?

Otathan yhteyttä oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse 040 779 9896.

Pidetään yhteyttä!