Sahanlahden Rantamakasiinin uniikissa ja katetussa tilassa teatteriesitys

“Terapian tarpeessa” Tiistaina 14.7. klo 13.00


TERAPIAN TARPEESSA tarjoaa nauruterapiaa parhaasta päästä, kun ammattinäyttelijät Sari Havas ja Pauliina Hukkanen valloittavat musiikin täytteisellä iloittelulla, jossa tunteita myös liikutellaan. Tämä esitys on kahden naisen huima show, jollaista ei ole ennen nähty!

Liput 26 € / henkilö (kesto 2h sis. 30min väliaika)
Ennakkomyynti p.  040 7799 896 (varaukset ovat sitovia).
HUOM. Paikkoja rajoitetusti!

Sari Havas ja Pauliina Hukkanen ystävystyivät Lehmän vuosi-sarjan kuvauksissa 2005 näytellessään siskoksia. Sarin ja Pauliina yhteistyö jatkui kolmen tuotantokauden jälkeen mm. suuren suosion saaneen Anopit komedian merkeissä, jonka Sari ohjasi Pauliinan hippuloidessa lavalla. Heidän huumorinsa on samalle taajuudelle viritettyä ja näin ollen he päättivät täräyttää kantaesityksen Terapian tarpeessa, jonka Sari kirjoittaa heidän yhteisten ideoidensa pohjalta. Sari ja Pauliina nähdään ensimmäistä kertaa yhdessä teatterin lavalla heidän luomassaan kirpeässä komediassa Terapian tarpeessa.

Kaisa Ala-Härmä, floristi, naimisissa, kaksi lasta, mäyräkoira, farmari ja omakotitalo järvenrannalla. Aila Sydänmaa, terapeutti, sinkku, kaksio ydinkeskustassa, ei lapsia, ei lemmikkejä. Käyttää julkisia ja jopoa. Kaisa päättää repäistä ja siistityttää pusikkonsa. Hän varaa ajan sokerointiin, mutta eksyykin Ailan hoideltavaksi. Aila kutistaa kalloja eli terapoi. Mitä tapahtuu, kun naiset sekoavat rooleissaan? Kuka on terapeutti, kuka potilas? Miten käy ”kidnapatun” pizza-pojan? Kuka vapautuu estoista? Kuka pitää pilaantuneesta pestosta?

Luvassa on elämän makuinen sessio, jossa koetellaan nauruhermoja ja laitetaan tunnelautat ajelehtimaan.