010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

29.9.-1.10.2023

Saimaa Gastronomy -viikonloppu 29.9.-1.10.

Saimaa Gastronomy -viikonloppuna vieraileva tähti Juho Huurreoksa on valmistamassa mahtavia makuelämyksiä

Takaisin

Saimaa Gastronomy viikonloppu Sahanlahdessa 29.9.-1.10.


Saimaa Gastronomy -viikonloppuna saamme vierailevan tähden Huurreoksan tilalta Mäntyharjulta. Joillekkin Juho on tuttu jo entuudestaan Sahanlahden keittiöstä. Viikonloppuna saat nauttia parhaasta lähiruuasta ja paikallisista raaka-aineista, joista kokkimme valmistavat mahtavia makuelämyksiä.

Viikonlopun ohjelma:
Perjantaina nautimme Ravintola Koskivahdissa Juho Huurreoksan valmistamaa illallista klo 19
Lauantaina on tarjolla ravintola Koskivahdin Bistromenu klo 12-18
Lauantaina tunnelmallisessa avotuliravintola Pajapirtissä on katettuna Juhon sadonkorjuu illallinen klo 19. 

Pe illallinen menu:

Maa-artisokkaa

Sahanlahden spelttihapanjuurileipää
Sahanlahden mallasleipää
Vaahdotettua voita
x-x-x
Savustettua Puumala lohta,
mustajuurta ja kurkkua
x-x-x
Hirven sisäpaistia,
tervaporkkanaa, kaalia ja mustaherukkakastiketta
x-x-x
Tyrnipossettia ja vadelmaa

Pe illallinen 49 €/hlö

La illallinen menu:

Alkuruoka pöytiin jaettavina annoksina
Syksyistä salaattia
Pikkelöityjä lähimetsän sieniä
Tuoreen sadon porkkanaa ja Kappelin Juustolan juustoa
Lasimestarinlohta Puumalan kirjolohesta
Hirvi tartaria

Sahanlahden spelttihapanjuurileipää
Sahanlahden mallasleipää
Vaahdotettua voita

Paahdettua naudan ulkofileetä
Talttaperunaa
Selleriä ja tummaa kastiketta

Mustikkarättänää ja vaniljajäätelöä

La illallinen 49 €/hlö

Mikä on Saimaa Gastronomy?

Saimaa Gastronomy on neljän Saimaan seudun yrityksen yhteistyöverkosto. Kaikkia meitä  yhdistää rakkaus Saimaata ja sen ainutlaatuista luontoa kohtaan. Kaikissa kohteissa arvostetaan paikallisia puhtaita lähiraaka-aineita, sekä pientuottajien tuotteita. Maittavat menut rakentuvat kausituotteiden ympärille ja pöytien antimet vaihtuvatkin vuodenaikojen mukaan.

Yhdessä Hotelli Punkaharjun, Tertin Kartanon, PihlasResortin ja TeaHouse of Wehmais:n kanssa muodostamme palkitun Saimaa Gastronomy -porukan. Yhdessä järjestämme ympäri vuoden teemoitettuja Saimaa Gastronomy -viikonloppuja. Tule kokemaan Suomen paras ruokamatkailutuote meille!

Saimaa Gastronomy-verkoston teemaviikonloput voittivat Suomen paras ruokamatkailutuote 2019 -palkinnon valtakunnallisessa ruokamatkailukilpailussa.

Tiedustelut: sales@sahanlahtiresort.fi tai 010 5083 500

Lihan ja kalan alkuperämaa Suomi.

Seuraavana Sahanlahdessa

11.5.-11.5. klo 12-15

Juhlakattaus äitien kunniaksi

Varaa paikat yhteiselle lounaalle

12.5.-12.5. klo 12 ja 14.30

Juhlakattaus äitien kunniaksi

Varaa paikat äitienpäivälounaalle

25.5.-25.5. klo 19

Kyökin kautta -Sahiksen klassikot ja kesän avaus

Kyökin kautta -illallisilla nautitaan teemoitetuista ja ohjelmallisista erikoiskattauksista.

29.5.-30.5.

Herkkusuiden rengasmatka 29.–30.5. Helsingistä Saimaalle

Lähde bussiretkelle Saimaan parhaimpien makuelämysten ääreen Helsingin keskustasta! Tällä kulinaristisella kahden päivän matkalla maistat parhaita lähiruokaherkkuja Saimaalta.