Tule nauttimaan herkullista avotulella valmistettua illallista yksin tai porukassa ravintola Pajapirttiin.
Pajapirtin avotuli-illallinen on katettuna lauantaisin klo 19. Teemailtoina kokoonnutaan Pajapirttiin avotulen ympärille ja nautitaan kokkimme paikan päällä tulilla valmistama useamman ruokalajin illallinen. Muista varata paikka illalliselle ennakkoon! Teemailtoina pitsojen sijaan on saatavana laajempi menukokonaisuus.
MENU
Pöytäseurueittain jaettaviksi
Yrttisalaattia ja porkkanaa
Savumuikkuvaahtoa Kalastaja Laineen muikuista, hyrskykurkkua ja mallasta
Rilletteä puumalalaisesta hirvestä ja suppilovahveroita
Yön yli haudutettuja juureksia, ruskistettua voita ja puolukkaa
Spelttihapanjuurileipää
Sahan mallasleipää
Vaahdotettua voita
Avotulilta
Loimulohi Puumalan kirjolohesta ja mätikastiketta
Paahdettua ohraa ja kasviksia
Jälkiruoka jaettavana pöytään
Omenakeikaus ja vaniljakastiketta
Menun hinta: 45 € / aikuinen, lapset 4-12v. puoleen hintaan
Huomio! Valmistamme mielellämme kalattoman pääruoan jos allergioita.
Varaukset sales@sahanlahtiresort.fi tai 010 508 3500
Käyttämämme lihan ja kalan alkuperämaa on Suomi.
Suomen edustaja maailman arvostetuimmassa ja vaativimmassa Bocuse d'Or -kokkikilpailussa saapuu vierailulle Ravintola Koskivahtiin kahden ainutlaatuisen illallisen ajaksi.
Ravintola Koskivahti täyttyy naurunremakasta, kun saamme loka-marraskuun vaihteessa vieraaksemme upean suomalaisen näyttelijän ja viihdetaiteilijan, Aku Hirviniemen.
Tämän syksyn ensimmäistä Koko kansan saunapäivää vietetään Sahanlahdessa lauantaina 8. marraskuuta. Tervetuloa rentoutumaan ja virkistymään!
Juhlitaan isiä ja isoisiä Ravintola Koskivahdin perinteisellä isänpäivälounaalla. Juhlava ja runsas lounaspöytä tarjoilee maukkaita sesongin makuja ja lähialueemme upeimpia raaka-aineita.