6.1.2024 klo 12-20
Sahanlahdessa päästään kokemaan tulikuuma uudistus, kun Avotuliravintola Pajapirtin konsepti syventyy entistä enemmän avotulen ja savuntuomiin makuaromeihin.
Varaa pöytäSahanlahdessa päästään kokemaan tulikuuma uudistus, kun Avotuliravintola Pajapirtin konsepti syventyy entistä enemmän avotulen ja savuntuomiin makuaromeihin. Pajapirtissä päästään loppiaisena maistamaan miltä savolainen BBQ-kulttuuri maistuu ja näyttää alueemme parhailla lähituottajienraaka-aineilla. Tule ystävien kanssa, perheen kanssa tai vaikka yksin, ja anna makunautintojen viedä sinut mennessään. Luomme makumaailmoja, joissa avotulen hehku ja savun taika yhdistyvät täydelliseksi harmoniaksi.
Seuraa Pajapirtin matkaa, sillä tulemme syventämään sen uutta tarinaa tammikuun aikana.
Loppiaisen menu saatavilla klo 12-20
Pajapirtin lohikeitto:
Loimutettua Puumalan kirjolohta kermaisella kalaliemellä, Sahanlahden mallasleipää ja ruskeaa voivaahtoa
Pieni 16 € / Iso 26 €
Pajapirtin salaatti:
Raikasta vihersalaattia, marinoitua punasipulia, hyrskykurkkua, Alabama piparjuurimajoneesikastiketta
Valintasi mukaan:
BBQ-savustettua Hauhalan hanhea tai loimutettua Puumalan kirjolohta
Pieni 14 € / Iso 24 €
BBQ-annokset:
BBQ-savustettua Kaartilan tilan mallaspossua / BBQ-savustettua karitsaa / BBQ-savustettua Hauhalan hanhea
Pikkelikasviksia, omenaista bbq-kastiketta ja Alabama-piparjuurimajoneesikastiketta
sisältää 1 valitsemasi lisukkeen
24 € / 28 € / 28 €
Lisukkeet (ostettavissa myös erikseen):
Vihersalaattia ja kasviksia
Coleslaw kaalisalaattia
Hiillosperunoita ja ruskeavoivaahtoa
5 € / kpl
Pajapirtin BBQ-trio:
BBQ-savustettu lihakimara kolmella lihalla yht. n. 500 g lihaa, 2 valitsemaasi lisuketta, kastikkeet ja pikkelikasvikset
56 €
Lapsille:
Sahanlahden lihapullat ja hiillosperunoita
14,50 €
Lapsille on myös saatavana annokset puolikkaina.
Jälkimakeat:
Pajapirtin hätävara
Kermavaahtoa, marjahilloketta, pähkinää, marenkia
8 €
Rikkaat ritarit talon tapaan
8 €
Lisätietoja: sales@sahanlahtiresort.fi tai 010 5083 500
Lihan ja kalan alkuperämaa Suomi.
10.10.
Suomen edustaja maailman arvostetuimmassa ja vaativimmassa Bocuse d'Or -kokkikilpailussa saapuu vierailulle Ravintola Koskivahtiin kahden ainutlaatuisen illallisen ajaksi.
31.10. klo klo 19
Ravintola Koskivahti täyttyy naurunremakasta, kun saamme loka-marraskuun vaihteessa vieraaksemme upean suomalaisen näyttelijän ja viihdetaiteilijan, Aku Hirviniemen.
8.11. klo 14-19
Tämän syksyn ensimmäistä Koko kansan saunapäivää vietetään Sahanlahdessa lauantaina 8. marraskuuta. Tervetuloa rentoutumaan ja virkistymään!
9.11. klo 12-16
Juhlitaan isiä ja isoisiä Ravintola Koskivahdin perinteisellä isänpäivälounaalla. Juhlava ja runsas lounaspöytä tarjoilee maukkaita sesongin makuja ja lähialueemme upeimpia raaka-aineita.