010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

16.3.2024 klo 19

Ilkka Arvolan avotuli-ilta 16.3. ravintola Pajapirtissä

Ilkka on monelle etelä-savolaiselle tuttu keittiömestari, jonka illallisesta nautitaan nyt Sahanlahden avotulilla. Varaa paikat ja tule nauttimaan mahtavista makuelämyksistä.

Varaa pöytä
Takaisin

Ilkka Arvolan avotuli-illallinen ravintola Pajapirtissä 16.3. Sahanlahdessa Puumalassa

Sahanlahden ravintola Pajapirtti on avoinna koko viikonlopun ja lauantaipäivän kruunaa avotuli-illallinen klo 19. Kokki Ilkka Arvola on kokkaamassa teille mahtavia makuelämyksiä illallisella. Tarjolla on mahtavia annoksia lähituottajien raaka-aineista valmistettuna avotulella.

Tervetuloa Sahanlahden ravintola Pajapirttiin ruokailemaan avotulen ympärille yksin tai porukassa!
Muista varata paikka illalliselle ennakkoon.

MENU:

Sahanlahden mallas- ja spelttileipää
Voita

Alkuruuaksi
Toast "Benedikt", savumuikusta ja mateenmädistä

Pääruuaksi
Avotulella loimutettua Puumalan lohta, grillattua purjoa ja palsternakkaa,  

Jälkiruuaksi
Valkosuklaa-ruis mud ja kuumaa tyrnikinuskia

Hinta: 
49 € / hlö, lapset 4-12v- puoleen hintaan 

Tiedustelut: sales@sahanlahtiresort.fi tai 010 5083 500
Lihan ja kalan alkuperämaa Suomi.

Huomioimme myös erityisruokavaliot, ilmoitathan niistä pöytävarauksen yhteydessä.

Seuraavana Sahanlahdessa

7.12. klo 11-15

Joululounas ravintola Koskivahdissa 7.-8.12.

Sahanlahden joululounaalla on mahtavia makuja lähituottajien raaka-aineista. Pöytä on katettuna la-su klo 11-15.

7.12. klo 10-14.30

Talvinen kauneus - Naisten hemmottelu pikkujoulut

Talvinen kauneus - Naisten hemmottelu pikkujouluissa hoidat kauneuttasi, rentoudut hyvin ja nautit jouluisista mauista.

14.12. klo 11-15

Joululounas ravintola Koskivahdissa 14.-15.12.

Sahanlahden joululounaalla on mahtavia makuja lähituottajien raaka-aineista. Pöytä on katettuna klo 11-15.

21.12. klo 11-15

Joululounas ravintola Koskivahdissa 21.-22.12.

Sahanlahden joululounaalla on mahtavia makuja lähituottajien raaka-aineista. Pöytä on katettuna klo 11-15.