Sahanlahti catering – palkittua lähiruokaa juhliin ja tapahtumiin

Sahanlahden palvelut ovat käytettävissäsi myös ravintoloiden ulkopuolella. Catering-palvelumme kautta voit tilata palkitut lähiruokamenukokonaisuudet erilaisiin juhliin, tilaisuuksiin tai tapahtumiin. Miltä kuulostaisi herkullinen aamupala omalla veneellä viehkeässä vierasvenesatamassa, tai vaikkapa syntymäpäiväjuhlien täydellinen menu omalla mökillä nautittuna? Voit tilata catering-palvelumme kautta juoma- ja ruokatarjoilun myös suurempiin tapahtumiin – esimerkiksi Puumalan raveissa ja Saimaan risteilyillä on useamman kerran nautittu Sahanlahden keittiön antimista ja tarjoiluista.

SAHANLAHDEN CATERING PALVELUT OVAT TAUOLLA KESÄLLÄ 2020

Ruokamme tulee läheltä ja se myös valmistetaan itse alusta loppuun Sahanlahden keittiössä.

Palkittu vierasvenesatama

Saavu suloisen Saimaan kauneimpaan satamaan ja nauti monipuolisista palveluistamme veneilijöille. Kysy myös kausipaikkoja.

Ruoan tarina

Inspiroivia yritystilaisuuksia

Kokousta rennosti uniikissa ja rennossa ilmapiirissä. Järjestä yritystilaisuus meillä ja viettäkää ainutlaatuinen päivä tai pari.

Suosimme lähiruokaa!

Lisätiedot ja varaukset

Ota yhteyttä soittamalla p. 040 7799896, sähköpostitse tai oheisella yhteydenottolomakkeella. Mainitse viestissäsi onko kyseessä perhejuhla, yritystapahtuma vai häät. Järjestetään yhdessä ikimuistoinen tilaisuus.

Pyydä tarjous tai kysy lisää catering-palvelustamme

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse 040 779 9896.

Kerro viestikentässä haluamasi catering-palvelu, henkilömäärä ja haluamasi ajankohta. Vastaamme tarjouspyyntöösi mahdollisimman pian ilmoittamaasi sähköpostiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai muun kysymyksen samalla lomakkeella. Tervetuloa!

Meidät valittiin vuonna 2014 Etelä-Savon vuoden ruokamatkailuyritykseksi. Siinäpä syy tulla maistamaan.

Häät - Sahanlahti resort

Ikimuistoiset häät

Vietä persoonalliset ja ainutlaatuiset häät Sahanlahden idyllisessä miljöössä. Tutustu monipuolisiin tilavaihtoehtoihin ja menuihin.