Otatko haasteen vastaan?

Sahan museon pakopelihuoneessa tarina ja historia ovat keskiössä, kun ongelmia ja haasteita ratkotaan tässä oikeasti vanhassa sahatyöläisten asunnossa. Tehtävät pohjautuvat historiaan ja etenevät askel kerrallaan, kunnes loppuratkaisu häämöttää ja ovet avautuvat! -tai sitten eivät.

Hinta 25 € / hlö (min 3 hlöä)

Varaa p. 040 779 9896 tai sales@sahanlahtiresort.fi

sentraalisantra

Voihan sentraalisantra!

Sahan kylän katala sentraalisantra on saattanut toimillaan Sahanlahden Elsan Kalevala korun – mittaamattoman arvokkaan ja ainutlaatuisen Karkun Palvialan korun – suureen vaaraan. Onko koko Kalevala korun tulevaisuus vaarassa? Elsa on nyt todellisessa hädässä. Koru on piilotettu, mutta petkuttaja Ruokolainen on jo jäljillä. Nyt on minuuteista kysymys… Vain noheva ryhmä voi löytää korun ajoissa ja viedä sen turvaan. Otatteko haasteen vastaan?

Näin se toimii

kixit_pako

Kokoa tiimi

Varaa ensin peliaika ja kerää 3-8 hengen huippujoukkue. Sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen tunniksi selvittämään tehtävää ja etsimään tietä ulos.

60min aikaa paeta

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa ja ohjaa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko. Aikaa tehtävän ratkaisemiseen on 60 minuuttia ja kello tikittää…

...avata lukkoja

Ratkaise tehtävä

Pelin päätyttyä olette selvittäneet tehtävän ja pakenette huoneesta suurten tunteiden saattelemana!

OHJEET:

  • Saavu paikalle 15 min ennen varaamaasi peliä
    Ennen pelin alkua teidät perehdytetään tehtäviin sekä pelin kulkuun. Pelin etenemiseen tarvitset älykkyyttä, tiimihenkeä sekä maalaisjärkeä.
  • Jokaisen arvoituksen ratkottuanne ja lukon avattuanne koko tiiminne on lähempänä loppuratkaisua. Matkalla koette hauskoja, riemukkaita ja jännittävä hetkiä.
  • Lukitussa tilassa olette kuitenkin täysin turvassa, henkilökohtainen peliohjaaja seuraa teitä koko ajan. Halutessanne voitte keskeyttää pelin ja pääsette pois pelinohjaajan avustuksella koska tahansa.
  • Peli soveltuu kaikenikäisille. Jokaisessa peliporukassa on kuitenkin oltava vähintään yksi täysi-ikäinen henkilö mukana.
  • Ulkokengät jätetään pelihuoneen ulkopuolelle. Voit halutessasi ottaa omat sisätossut tai sukat mukaan, tai lainata meiltä villasukat pelin ajaksi.

Peliin ei saa saapua humaltuneena, eikä alkoholijuomia voi ottaa pelihuoneeseen mukaan. Terävyyttä tarvitaan hoksottimissa.

Kts.Pakopelihuone ehdot

Ville Haapasalo testaa peliä

Onnea peliin!

Varaa oma pelivuoro: sales@sahanlahtiresort.fi tai p. 040 7799 896