Ravintola Koskivahti – kartanotunnelmaa kodikkaasti

Sahanlahden päärakennuksen Ravintola Koskivahdissa hemmottelet makuhermojasi kokkiemme loihtimilla ala carte -herkuilla – Suomen kauneimmissa maisemissa. Kartanomainen rakennus on alkujaan ollut Sahan omistajan virka-asunto ja Elsa Heporaudan synnyinkoti. Kodikas, mutta arvokas tila sopii erinomaisesti myös juhlien viettoon aina 120 hengen tilaisuuksiin saakka. Aurinkoisella terassilla on lisäksi tilaa vielä 100 hengelle.

Koskivahti on tällä hetkellä avoinna ainoastaan tilauksesta, poikkeuksena jotkin juhlapäivät. Avaamme kesään jälleen 25. toukokuuta, jolloin tarjoamme päivittäin mm. aamiaista ja lounasta ja paljon muuta.

Jos tahdot järjestää ruokailun seurueellenne, ota yhteyttä!

Halutessasi tutustu kesän 2017 á la carte -menuun tästä.

Koskivahdissa maistuu yhtä lailla leppoisa brunssi kuin juhlava hääillallinen.

Ikimuistoiset häät

Ainutlaatuinen miljöö ja herkullinen ruoka joka muistetaan. Osaava henkilökuntamme auttaa ilomielin juhlanne suunnittelussa ja toteutuksessa.

Ruoan tarina

Varaa majoitus Sahanlahdesta

Persoonallisia ja kodikkaita majoitusvaihtoehtoja Saimaan äärellä. Varaa majoitus kätevästi verkkokauppamme kautta.

Ravintola Koskivahti

Aamupalalla nautit muun muassa itse leivottuja, perinteisiä karjalanpiirakoita, Kaartilan mallaspossun palvipekonia ja yön yli uunissa haudutettua luomuohrapuuroa, johon jauhamme jyvätkin itse.

Päivisin tarjoamme sinulle sesongin raaka-aineista valmistettua lounasta viikottain vaihtuvalta listalta. Runsaan ja raikkaan alkuruokapöydän jälkeen tarjolla on useampi pääruokavaihtoehto, jotka tarjoamme lautastarjoituna. Loppuun saatte vielä nauttia makean jälkiruoan ja vastajauhetut kahvit tai haudutetun teen!

Iltaisin ravintola Koskivahdin ruokalistalla on tarjolla lähialueen pientuottajien raaka-aineista valmistettuja á la carte -annoksia. Tarjolla muun muassa Tiisanmäen karitsaa Savonlinnasta, Kaartilan mallaspossua Juvalta ja tottakai Puumalan kirjolohta.

koskivahti-terassi-sahanlahti-resort
meat sahanlahti
koskivahti-sali-sahanlahti-resort

Tee pöytävaraus tai kysy lisää ravintoloistamme

Varaa pöytä Koskivahdista (25.5.-27.8.2017) oheisella lomakkeella viimeistään edellisenä päivänä. Saman päivän varaukset voit tehdä puhelimitse 040 779 9896.
Voit varata lomakkeella pöydän myös juhlapyhien ruokailuihin!

Kirjoita viestiin henkilömäärä ja ajankohta. Vahvistamme varauksen ilmoittamaasi sähköpostiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai muun kysymyksen samalla lomakkeella. Tervetuloa!

Meidät valittiin vuonna 2014 Etelä-Savon vuoden ruokamatkayritykseksi. Siinäpä syy tulla maistamaan.

Häät - Sahanlahti resort

Ikimuistoiset häät

Vietä persoonalliset ja ainutlaatuiset häät Sahanlahden idyllisessä miljöössä. Tutustu monipuolisiin tilavaihtoehtoihin ja menuihin.