Sahanlahden palkittu vierasvenesatama

61°34’24.2″N 28°08’50.4″E

Ota kurssi kohti Sahanlahden vierasvenesatamaa, joka on palkittu ”Vuoksen vesistön vuoden 2015 vierassatama”. Pidämme minkä lupaamme ja palvelemme sinua asiantuntemuksella ja iloisin mielin. Valittavanasi on puomi-, poiju- ja kylkipaikkoja sähköliitännällä, osassa paikoista lisäksi juokseva vesi. Toki voit myös piipahtaa Sahanlahteen kesämökiltä maistamaan palkittua lähiruokaa ravintoloihimme, nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja runsaasta ohjelmasta.

Sahanlahdessa riittää puuhaa koko perheelle! Vuokraa kesäpelejä tai pulahda uimaan uimarannalla. Läheisellä grillipaikalla voit paistaa vaikka makkaraa ja nauttia luonnon läheisyydestä ja Sahanlahden historiallisesta miljööstä.

Vierasvenesatama

Osta itsellesi kausipaikka keskeltä kauneinta Saimaata, tai poikkea vieraaksemme muutamaksi päiväksi.

Huoltorakennuksesta löytyy vessat ja suihkut sekä erilliset tilat tiskaukseen ja pyykinpesuun. Hintaan sisältyy myös jätepalvelut, vedenottopiste ja kesäkaudella päivittäiset saunavuorot.

Hinta 16 €/vrk, tai kylkipaikka 30 € / vrk
Kausipaikat hinnoitellaan erikseen

Otimme kiitollisina vastaan Vuoksen vesistöalueen vuoden vierassatama 2015 -palkinnon ja kunniamaininnan.

Tapahtumakalenteri

Sahanlahdessa tapahtuu ympäri vuoden. Katso tulevat viikoittaiset, kuukausittaiset ja ainutkertaiset tapahtumat.

Maittava aamiainen

Retki Sahanlahteen

Puumalan Sahanlahden miljöö, avautuva Saimaa maisema, persoonalliset tilat ja värikäs historia tarjoavat uniikin kohteen päivä- tai yön yli retkelle.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

Varaa pöytä, pyydä tarjous tilaisuuden järjestämisestä tai tiedustele paikkavarausta veneellesi oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse 040 779 9896.

Kerro viestikentässä haluamasi palvelu, henkilömäärä ja haluamasi ajankohta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian ilmoittamaasi sähköpostiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai muun kysymyksen samalla lomakkeella. Tervetuloa!

Saavu vieraaksemme Suomen kauneimpiin maisemiin. Ruoka on tuloillaan – kahvikin on tippunut.

Sahanlahti harbour

Ohjelma ja aktiviteetit

Sahanlahti tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja aktiviteetteja koko perheelle, ryhmille ja matkailijoille. Erilaiset tapahtumat ja harrastusmahdollisuudet viihdyttävät ympäri vuoden.