Kuoreksenniemen rauha ja luonnon läsnäolo
saa ajan pysähtymään.

Kauniilla Kuoreksenniemen alueella sijaitsevat tasokkaat villat ja rantatalon huoneistot ovat uusimmat majoituskohteemme. Kuoreksenniemen loma-asuntoalue sijaitsee niemennokassa Saimaan rannalla vain muutaman kilometrin päässä Sahanlahti Resortista. Luonnonkaunis alue on kuivaa harjuista kangasmetsää, jonka korkein kohta on 60 metriä Saimaan pinnasta. Kuoreksenniemen Kuhalanlahden rannalla on yksi alueen parhaista hiekkarannoista. Alue ei ole saanut nimeään suotta – onhan Saimaan vesistöt mitä mainioin myös kalojen narraamiseen. Kuoreksenniemellä ja ympäristössä ei ulkoiluharrastuksista ole pulaa. Alueelle on sulkapallo- ja beach volley -kentät ja luontopolku, joka yhdistää Kuoreksenniemen Sahanlahden alueeseen.

Kuoreksenniemen Villat ovat paritaloja upealla Saimaa näkymällä ja jokaisessa on oma iso terassi omassa rauhassaan sekä iso saunaosasto. Rantatalon huoneistot sijaitsevat Saimaan rannassa ja ovat valmistuneet kesällä 2014.’

Kuoreksenniemi Villat (4 h + k + s + terassi, 117 m²)

Loma-asunnossa on kolme makuuhuonetta, kuudelle henkilölle. Näkymä Saimaalle sekä tilava saunaosasto. Villat ovat paritaloja ja osassa niistä on takka. Olohuoneen korkeuksiin nousevista ikkunoista avautuu järvelle upea näkymä. Hyvä arkkitehtuuri takaa jokaiselle oman suojaisan ja rajatun terassipihan. Takapihan isolla terassilla voit nauttia auringon paisteesta koko päivän. Osittain katettu terassi tuo suojaa sadepäiviin. Avara ja toimiva pohjaratkaisu yhteistiloissa sekä 3 erillistä makuuhuonetta tekevät huvilasta monikäyttöisen ja helposti muunneltavan.

Varustelu: Taulu-TV, radio/CD-soitin. Keittiö: jääkaappi, pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, liesi, uuni, mikro, astianpesukone, astiasto. Terassilla pallogrilli. Kaksi suihku- ja WC-tilaa sekä ilmainen WLAN. Kodinhoitohuoneessa pyykinpesukone, silitysrauta ja -lauta.

Rantatalo

Rantatalossa on kolme huoneistoa aivan Saimaan rannalla. 1 x 2h+k+suihku+terassi (superior) sekä 2 x 1h+k+suihku+terassi (studio).

Huoneiston varustelu: Taulu-TV, minikeittiö, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, liesi, mikro, astiasto sekä ilmainen WLAN. Superior -huoneessa on kaksi sänkyä sekä avattava vuodesohva.

Kuoreksenniemi villa
Kuorensenniemi villa keittiö
Kuoreksenniemi lakehouse

Lähempänä kuin uskoitkaan

Puumalaan ja Kuoreksenniemelle on hyvät liikenneyhteydet niin lentäen kuin autollakin. Bussilla pääsee perille ja junallakin Mikkeliin asti.

Lentäen Savonlinnaan

Airlink lentää Helsingistä Savonlinnaan kaksi kertaa päivässä, ja lento kestää alle tunnin. Lisätiedot ja hinnat www.airlink.fi sivuilta.

Henkilöautolla perille asti

Kuoreksenniemelle pääsee henkilöautolla useaa reittiä. Suorin tie esim. Helsingistä on Lahden ja Mikkelin kautta, jolloin matkaa kertyy noin 300 km. Imatran kautta ajaville matkaa on Imatralta enää noin 60 km.

Junalla ja bussilla

Luontevin tapa saapua junalla on matkustaa Mikkeliin, josta matka jatkuu bussilla Puumalaan. Junamatka Helsingistä kestää alle 3 tuntia, josta bussimatka on enää reilun tunnin verran. Päivittäisiä juna- ja bussiyhteyksiä on useita. Lisätiedotwww.matkahuolto.fi ja www.vr.fi

Paikallisliikenne pelaa

Puumalan taksiyrittäjät pitävät huolta siitä, että liikenne pelaa myös perillä.

Etäisyydet

-
Puumalan keskusta

Pistohiekan alue

Imatra

Mikkeli

Savonlinna

Lappeenranta

Helsinki

Tampere

Turku

Oulu

Viipuri

Pietari

8 km

8 km

63 km

62 km

76 km

99 km

300 km

328 km

416 km

461 km

130 km

320 km