Etsitkö jotain uniikkia?

Sahanlahden historiallinen miljöö Saimaan rannalla tarjoaa ainutlaatuiset puitteet niin yritysten kokouksille, virkistyspäiville, pikkujouluille kuin häille, perhejuhlille ja merkkipäivillekin. Meillä osataan järjestää erilaiset tilaisuudet –  niin perinteiset kuin yksilöllisetkin.

Tunnelmallisia juhlatilojamme ovat Ravintola Koskivahti saleineen ja suurine terasseineen isolle seurueelle, hämyinen elämysravintola Pajapirtti sekä kesäisin maanläheinen Rantamakasiini terasseineen aivan Saimaan rannassa. Vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin sopii hyvin rento Artturi, josta löytyvät niin perinteinen kuin savusaunakin, kylpytynnyri, viihtyisä takkatupa sekä kaksi terassia Saimaa-näköalalla. Privaatimpi puulämmitteinen sauna Niskalammen puolella soveltuu hyvin pienemmille ryhmille.

Me otamme ilolla vieraamme vastaan ja olemme läsnä. Sahanlahdessa arvostetaan vanhanajan vieraanvaraisuutta ja meillä  valmistetaan ruoka itse alusta loppuun. Leivomme itse leivät ja kahvileivät ja valmistamme herkut lounas- ja illallispöytiin lähialueen raaka-aineista. 90 % ruuastamme tulee paikallistuottajilta, joten tiedämme mistä ruokamme tulee ja mitä se sisältää. Ylpeydellä tarjoamme parhaita anteja vieraillemme vankalla ammattitaidolla.

Tervetuloa Sahanlahden uniikkiin ja historialliseen miljööseen. Olemme palveluksessanne ympäri vuoden. Osaava henkilökuntamme hoitaa tapahtumanne järjestelyt ammattitaitoisesti, jokaisen tilaisuuden omana kokonaisuutenaan. Henkilökohtainen palvelu tilaisuutenne räätälöinnissä on vahvuutemme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
p. 040 7799896, 
sähköpostitse 

Ikimuistoiset häät

Ainutlaatuinen miljöö ja herkullinen ruoka joka muistetaan. Osaava henkilökuntamme auttaa ilomielin juhlanne suunnittelussa ja toteutuksessa.