Illallinen


Ravintola Koskivahti tarjoilee illallista päivittäin! Olemme tällä hetkellä avoinna arkisin klo 18 saakka
ja perjantaisin ja lauantaisin klo 20 saakka.

Sahanlahdessa illallinen koostuu huippuluokkaisista paikallisista raaka-aineista. Listalta löytyy jokaiselle maittavat annokset, jotka ovat tarkkuudella hiottuja kokonaisuuksia. Ruoan kyljessä maistuvat myös harkitusti valitut viinimme tai vaikkapa Saimaa Brewing Companyn oluet ja siiderit!

Alta löydät keittiömestarimme Markuksen menusuosituksen illalliselle meillä tai voit myös tutustua koko illallislistaamme tästä.

Koskivahdin illallismenu:

Tomaatti

Grillattua kirsikkatomaattia ja fermentoitua tomaattia,
roomansalaattia ja pinaattia

Korvasieni

Korvasienikeittoa, purjoa ja graavattua keltuaista

Karitsa

Tiisanmäen karitsan niskaa, parsakaalia
ja pikkelöityä porkkanaa

Raparperi

Raparperipannacottaa, haudutettua raparperia ja kaurakeksiä

48e

Lisäannoksina menulle suosittelemme:

Lohi

Graavattua Puumalan kirjolohta, pikkelöityä kurkkua,
fenkolia ja mallasleipää

Kaali

Grillattua Aittomäen varhaiskaalia, papu-sienipaistosta
ja piimäkastiketta

Uunijäätelö

Kuusenkerkkäjäätelöä, marenkia
ja mustikka-mantelitorttua

54/60/65e

Paikallisia tuottajiamme ovat muun muassa Tiisanmäen lammastila, Kaartilan mallaspossu, Puhakkalan tila, Aittomäen tila ja Puumalan lohi. Tervetuloa vieraaksemme!

ylabanneri_ravintola_5