Meillä vietät onnistuneet juhlat!

Kun etsit jotain ainutlaatuista tärkeään päivään – tule meille.  Me osaamme järjestää juhlat, niin perinteiset kuin persoonallisetkin.

Tilat

Sahanlahden historiallinen miljöö tarjoaa ainutlaatuiset puitteet perhejuhlille, merkkipäiville, kaveriporukan illanviettoon, polttareihin, pikkujouluihin tai teemajuhliin. Tunnelmallisia juhlatilojamme ovat Ravintola Koskivahti saleineen ja suurine terasseineen, tunnelmallinen elämysravintola Pajapirtti sekä kesäisin rustiikkinen Rantamakasiini kesäterasseineen aivan Saimaan rannassa.

Vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin sopii hyvin rento saunarakennus Artturi, josta löytyvät niin perinteinen kuin savusaunakin, kylpytynnyreitä, viihtyisä takkatupa sekä kaksi terassia näköalalla Saimaalle. Artturi soveltuu erinomaisesti kaveriporukan illanviettoihin. Privaatimpi puulämmitteinen sauna Niskalammen puolella taas soveltuu hyvin pienemmille ryhmille perheen ja ystävien kesken.

Sahanlahdessa voit viettää monenlaisia juhlia: henkilökunnan palkitseminen ja eläkkeelle siirtymiset, häät ja sukujuhlat, syntymäpäivät, kastetilaisuudet ja babyshowerit, muistotilaisuudet, ylioppilas- ja valmistujaisjuhlat, luokkakokoukset ja karonkat, rapujuhlat (myös ravustusretket), pikkujoulut tai ihan millaiset juhlat teillä onkaan mielessä!

Palvelu

Sahanlahdessa arvostetaan vanhanajan vieraanvaraisuutta. Me otamme ilolla vieraamme vastaan ja olemme läsnä. Meille on ilo suunnitella kanssanne mukava päivä mahtavissa maisemissamme, tarjota vain parhaita herkkuja, toimivia ja siistejä puitteita sekä parasta palvelua.

Itse tehtyä lähiruokaa

Meillä Sahanlahdessa valmistetaan ruoka itse alusta loppuun. Leivomme itse leivät ja kahvileivät ja valmistamme herkut lounas ja illallispöytiin lähialueen raaka-aineista. 90% ruuastamme tulee paikallistuottajilta, joten tiedämme mistä ruokamme tulee ja mitä se sisältää. Ylpeydellä tarjoamme parhaita anteja vieraillemme vankalla ammattitaidolla.  Erityisruokavaliot huomioidaan ilman muuta!

Koko Sahanlahden ammattitaitoinen henkilökunta on palveluksessanne. Asiantunteva henkilöstömme auttaa juhlien yksityiskohtien hiomisessa. Teemme kanssanne valmiin ja viimeistellyn kokonaisuuden ja saatte nauttia huoletta juhlan odotuksesta!

Soittele Cecilialla tai laita viestiä, niin aloitetaan yhteinen suunnittelu!
Voit antaa valmiit raamit tilaisuudelle tai jättää aihion.
p. 040 7799896, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Vieraanvaraisuus ja uniikissa ympäristössä viihtyminen on yhtä kuin Sahanlahti – tervetuloa!

Herkkuhetkiä lähellä

Sahanlahdessa sinua palvelee kolme upeaa ravintolaa: Ravintola Koskivahti, Rantamakasiini ja Elämysravintola Pajapirtti.

Ruoan tarina

Varaa majoitus Sahanlahdesta

Persoonallisia ja kodikkaita majoitusvaihtoehtoja Saimaan äärellä. Varaa majoitus kätevästi verkkokauppamme kautta.

Tervetuloa juhlimaan

Räätälöimme mielellämme juuri sinun toiveidesi mukaisen juhlatilaisuuden tarjoiluineen. Tunnelmallisiin syntymäpäivä- tai perhejuhliin voit yhdistää esimerkiksi perinteisen suomalaisen savusaunaelämyksen, tai järjestää vaikkapa pilkkikilpailut Saimaan jäällä.

Ota yhteyttä niin keskustellaan

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse 040 779 9896.

Kerro viestikentässä haluamasi ravintola tai palvelu, henkilömäärä ja haluamasi ajankohta. Vastaamme tarjouspyyntöösi mahdollisimman pian ilmoittamaasi sähköpostiin.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai muun kysymyksen samalla lomakkeella. Tervetuloa!

Meillä ruoka valmistetaan lähiseudun pientuottajien puhtaista raaka-aineista. Eron huomaat kun maistat.

sahanlahtikuvina-sahanlahti-resort

Katso kuvia Sahanlahdesta

Sahanlahden idylliä on vaikea kuvata sanoin. Tutustu uniikkiin miljööseen, uppoudu iloisiin tunnelmiin ja ihastu upeisiin maisemiin.