Liity mukaan tiimiimme!

Tule meille töihin ensi kesäksi!

Sahanlahdessa meille on kunnia-asia tuottaa hyviä elämyksiä vieraillemme. Keittiössämme valmistetaan mahdollisimman paljon lähiraaka-aineita käyttäen itse käsityönä tehden jokainen tarjoiltava suupala. Sahanlahden kolme erilaista ravintolaa tuovat mukavaa vaihtelua työnkuvaan. Tarjoiluhenkilökuntamme on vieraanvaraista, ripeäliikkeistä ja asiakaspalvelukokemuksen maksivoivia hyväntuulisia tyyppejä.

Sahanlahden vastaanotossa huolehditaan vieraitten majoittamisesta, sisäisestä tiedottamisesta, vuokra-välinevälityksestä sekä muista tila- yms. vuokrauksista. Vastaanotossa palvellaan yhtä iloisella otteella, niin puhelimessa, sähköisessä maailmassa kuin kasvotustenkin.

Etsimme jatkuvasti vahvistuksia kesätiimiimme. Jos sinulta löytyy osaamista keittiötyöstä, tarjoilusta, hotellin vastaanottotyöstä, kerroshoitajan työstä tai olet muuten vaan osaava ihminen ja olet kiinnostunut meistä, kysy lisää avoimista työpaikoista, laita suoraan hakemusta tulemaan keittiömestarillemme, ravintolapäälliköllemme tai asiakaspäälliköllemme tai klikkaa nyt kesän 2020 paikkoihin ja hae alla olevista linkeistä.

Katso kesän 2020 avoimet työpaikat:

Aamupalakokki / leipuri 

Kokki

Ravintolan salin vuoropäällikkö

Aamupala / lounastarjoilija 

Tarjoilija

Kerroshoitaja

Vastaanottovirkailija


Markus Kaihola
Keittiömestari
markus.kaihola@sahanlahtiresort.fi
050 3223 664

Katja Matinen
Ravintolapäällikkö
katja.matinen@sahanlahtiresort.fi
050 463 4644

Cecilia Mattila
Asiakaspäällikkö (vastaanottopäällikkö)
cecilia.mattila@sahanlahtiresort.fi
0400 140 678

Ollaan yhteyksissä!