Liity mukaan tiimiimme!

Tule meille töihin ensi kesäksi!

Sahanlahdessa meille on kunnia-asia tuottaa hyviä elämyksiä vieraillemme. Keittiössämme valmistetaan mahdollisimman paljon lähiraaka-aineita käyttäen itse käsityönä tehden jokainen tarjoiltava suupala. Sahanlahden kolme erilaista ravintolaa tuovat mukavaa vaihtelua työnkuvaan. Tarjoiluhenkilökuntamme on vieraanvaraista, ripeäliikkeistä ja asiakaspalvelukokemuksen maksivoivia hyväntuulisia tyyppejä.

Sahanlahden vastaanotossa huolehditaan vieraitten majoittamisesta, sisäisestä tiedottamisesta, vuokra-välinevälityksestä sekä muista tila- yms. vuokrauksista. Vastaanotossa palvellaan yhtä iloisella otteella, niin puhelimessa, sähköisessä maailmassa kuin kasvotustenkin.

Etsimme jatkuvasti vahvistuksia kesätiimiimme. Jos sinulta löytyy osaamista keittiötyöstä, tarjoilusta, hotellin vastaanottotyöstä, kerroshoitajan työstä tai olet muuten vaan osaava ihminen ja olet kiinnostunut meistä, kysy lisää avoimista työpaikoista, laita suoraan hakemusta tulemaan keittiömestarillemme, ravintolapäälliköllemme tai asiakaspäälliköllemme

Ella Savolainen
Ravintolapäällikkö
ella.savolainen@sahanlahtiresort.fi
050 463 4644

Cecilia Mattila
Asiakaspäällikkö (vastaanottopäällikkö)
cecilia.mattila@sahanlahtiresort.fi
0400 140 678

Ollaan yhteyksissä!