010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Sahanlahdessa yritystilaisuus onnistuu

Miksi sinun kannattaa tuoda väkesi Sahanlahteen? Saimaa, luonto, savolainen vieraanvaraisuus, itse tehty suussa sulava lähiruoka, monipuoliset oheisohjelmat, moneen käyttöön taipuvat tilat ja luotettava, mutta jouheva palvelu eivät liene huonoja argumentteja…

Kun olet järjestämässä kokousta, virkistyspäivää, asiakastilaisuutta tai yrityksen pikkujouluja tai etsit tiloja ryhmällesi muihin tarkoituksiin, me haluamme auttaa. Tarjoamme inspiroivat puitteet erikokoisille kokouksille ja yritystapahtumille – ruokailusta majoitukseen, upeasta miljööstä oheisohjelmiin sekä aina kuljetuksiin asti. Sahanlahti sopii yhtä lailla muutaman tunnin tehokkaaseen kokoukseen tai illanviettoon kuin viikonlopun pituiseen seminaariin.

Vaikka sinulla ei olisi vielä aihiota tilaisuudesta valmiina, mutta kiinnostuit tilojemme monipuolisuudesta, niin ota yhteyttä. Tutustutaan ja suunnitellaan yhdessä lisää!

Kauttamme järjestyy myös ammattilaisten ohjaamat aktiviteetit ja tekemiset. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten elämyspalveluiden tuottajien kanssa ja UUTTA! Saimi Hoyerin korkkarikoulut ja luennot ovat nyt varattavissa myös tilaisuuteesi Sahanlahdessa. 

Olemme avuksi kaikissa tilaisuuteesi liittyvissä järjestelyissä

Cecilia Mattila – Asiakaspäällikkö
cecilia.mattila@sahanlahtiresort.fi
0400 140 678

Hoidan kanssasi tilaisuuden järjestelyt alusta loppuun. Voit keskustella kanssani tilaisuuden luonteesta, niin teen mielelläni ehdotuksen tapahtumastanne. Olen yhteyshenkilönä kaikissa järjestelyissä alusta loppuun.

Jaana Kuivalainen – Talon emäntä
jaana.kuivalainen@sahanlahtiresort.fi
045 8008422

Emännöin tilaisuuttanne paikan päällä ja huolehdin ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa, että kaikki sujuu kuten on ennalta sovittu.

Saatiin olla omalla porukalla mahtavassa ympäristössä –plussaa joustavuudesta ja palvelualttiudesta sekä tuoreesta leivästä

– vuoden 2017 kokousvieras