010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Virkistyspäivä

Palkitse tekijät ja nostata yhteishenkeä Sahanlahden virkistyspäivällä ympäri vuoden.

Takaisin

Tule viettämään virkistyspäivää Sahanlahteen

Saimaa, luonto, savolainen vieraanvaraisuus, itsetehty  suussasulava  lähiruoka, monipuoliset oheisohjelmat, moneen käyttöön taipuvat tilat ja luotettava, mutta jouheva palvelu eivät liene huonoja syitä…

Sahanlahdessa väki viihtyy

Kun olet järjestämässä kokousta, virkistyspäivää, työhyvinvointipäivää, asiakastilaisuutta tai yrityksen pikkujouluja tai etsit tiloja ryhmällesi muihin tarkoituksiin, me haluamme auttaa. Tarjoamme inspiroivat puitteet erikokoisille kokouksille ja yritystapahtumille – ruokailusta majoitukseen, upeasta miljööstä oheisohjelmiin sekä aina kuljetuksiin asti.

Sahanlahti sopii yhtälailla muutaman tunnin tehokkaaseen kokoukseen tai illanviettoon kuin myös viikonlopun mittaiseen seminaariin.

Sahanlahden sijainti on hyvä myös yrityksille, joiden henkilökunta on eri puolilla Suomea. Sijaitsemme sopivan välimatkan päässä useasta kaupunkikeskuksesta. Sahanlahden alue on kuin oma pieni kylä keskellä kauneinta luontoa. Täällä väki pysyy samalla tontilla myös yhteistä tiimiyttävää illanviettoa ajatellen.

Sahanlahdessa on useampia eri kokoisia kokoustiloja, toimivat verkkoyhteydet, erilaisiin tilaisuuksiin sopivat majoitustilat, useita saunoja ja kylpytynnyreitä, 3 eri tunnelmaista ravintolaa ja erilaisia aktiviteetteja.

Kerro meille toiveet ja tarpeet niin olemme mielellämme avuksi. Ota yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu!

Seuraavana Sahanlahdessa

Naistenpäivän illallinen ravintola Pajapirtissä

Tervetuloa Naistenpäivän illalliselle ravintola Pajapirttiin perjantaina 8.3. klo 18.

Raclette-illallinen 23.3. Pajapirtissä

Perinteisellä sveitsiläisellä raclette-llallisella pääset nauttimaan herkullisesta ruoasta, lämpimästä tunnelmasta ja ainutlaatuisista makuelämyksistä.

Raclette-illallinen 29.3. Pajapirtissä

Raclette-llallisella pääset nauttimaan herkullisesta ruoasta, lämpimästä tunnelmasta ja ainutlaatuisista makuelämyksistä. Illalla on myös karaokea!

Pitkänperjantain noutopöytälounas ravintola Koskivahdissa

Koskivahdissa nautitaan pitkäperjantain lounaasta klo 12-15