010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

10.10.-11.10.2025

Kokkivierailu - Johan Kurkela Koskivahdissa

Suomen edustaja maailman arvostetuimmassa ja vaativimmassa Bocuse d'Or -kokkikilpailussa saapuu vierailulle Ravintola Koskivahtiin kahden ainutlaatuisen illallisen ajaksi.

Varaa pöytä
Takaisin

Koe palkitun huippukokin ainutlaatuinen illallinen Koskivahdissa

Lokakuussa meitä hellitään! Sahanlahti ja Ravintola Koskivahti saavat vieraakseen palkitun ja huippulahjakkaan Johan Kurkelan, joka toimii Suomen edustajana Bocuse d’Or - kokkikilpailussa kaudella 2026-2027.

Ainutlaatuinen viiden ruokalajin illallinen on tarjolla kahtena iltana - perjantaina 10.10. sekä lauantaina 11.10. klo 18:00 alkaen. Illan elämyksellinen makumatka tarjoilee vahvoja makuja, parhaita puhtaita kotimaisia raaka-aineita sekä tuliaisia maailmalta.

Kurkelan kokkivierailun menu

  • Tomaatti, Hera, Lipstikka
  • Karitsa, Lehtikaali, Ruis
  • Kuha, Maa-artisokka, Muikunmäti
  • Hanhi, Punajuuri, Shiso
  • Tilamaito, Kurpitsa, Persimon

Kuka on Johan Kurkela?
Johan Kurkela on monissa liemissä keitetty huippuammattilainen, joka on työskennellyt useissa Suomen arvostetuimmista ravintoloista mm. Olossa ja Grönissä. Kurkela on voittanut Vuoden Kokki -tittelin vuonna 2023 ja ollut jo aikaisemmin mukana edustamassa Suomea lukuisissa kansainvälisissä kokkikilpailuissa.

Tämän vuoden toukokuussa järjestetyssä Bocuse d’Orin karsintakilpailussa Johan Kurkela valittiin Suomen edustajaksi Bocuse d’Orin kaudelle 2026-2027. Tällä hetkellä Kurkela harjoittelee täysipäiväisesti kisan Euroopan-karsintoja 2026 ja maailman finaalia 2027 varten.

Mikä on Bocuse d’Or?
Bocuse d’Or on maailman arvostetuin ja vaativin kokkikilpailu, jota on järjestetty jo vuodesta 1987. 

Bocuse d’Or -kilpailukausi kestää kaksi vuotta, joista ensimmäisenä vuonna pidetään sekä maakohtaiset edustajakarsinnat että maanosakohtaiset karsintakierrokset Euroopassa, Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa. Maanosakohtaisten karsintakierrosten kautta valikoituu toisen vuoden 24 finalistia, jotka kisaavat loppukilpailussa joka toinen vuosi tammikuussa Lyonissa, Ranskassa. 

Hinta ja pöytävaraukset
Ainutlaatuisen viiden ruokalajin menun hinta on 85 € / henkilö.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varmista paikkasi ainutlaatuiselta illalliselta pikimmiten!
Otamme molempina iltoina pöytävarauksia puolen tunnin välein klo 18:00-20:00 ja pöytävarauksen pääset tekemään pöytävarausjärjestelmämme kautta täältä.

Lisätietoja ja yli 12 hengen seurueiden pöytävaraukset: sales@sahanlahtiresort.fi / 010 5083 500

(Kuva: Bocuse d'Or Academy Finland ry / Santeri Stenvall)

Seuraavana Sahanlahdessa

28.8.-28.8. klo 18-20

Sahiksen motoristi-ilta Rantamakasiinilla

Motoristit kokoontuvat Sahanlahden Rantamakasiinilla joka torstai klo 18:00-20:00 elokuun loppuun saakka!

30.8.-30.8.

Sahanlahden syyskauden avaus

Sahanlahdessa avataan syyskausi tanssien ja illallisen merkeissä klo 15 alkaen.

7.9.-7.9. klo 15-16

Äänetär-loitsurunokonsertti

Äänetär-loitsurunokonsertti saapuu Sahanlahteen syyskuussa!

10.10.-11.10.

Kokkivierailu - Johan Kurkela Koskivahdissa

Suomen edustaja maailman arvostetuimmassa ja vaativimmassa Bocuse d'Or -kokkikilpailussa saapuu vierailulle Ravintola Koskivahtiin kahden ainutlaatuisen illallisen ajaksi.