010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Talvilomalle Saimaan rannalle

Talviloma Puumalan Sahanlahdessa on täynnä talven seikkailuita. Varaa tästä edullinen lomapaketti ja nauti talven riemuista

Verkkokauppa
Takaisin

Vietä talviloma Sahanlahdessa, Saimaan rannalla Puumalassa 

Valitse majoitus, joka sopii sinulle ja seurueellesi: 
Sahanlahden hurmaavan kotoisa hotellihuone, Sahankylän kompaktin kokoinen villa omalla keittiöllä ja osassa on myös oma sauna, villa Kaima, jopa kuudelle hengelle tai lisää lomaasi ylellisyyttä varaamalla Elsanranta Saimaavilla omalla lämminvesialtaalla ja saunalla. Kaikki Sahanlahden majoitukset sisältävät herkullisen hotelliaamiaisen ravintola Koskivahdissa vuoden jokaisena päivänä. 

Sahanlahden ravintolat palvelevat hyvästä ruuasta ja juomasta nauttivia. Katso sekä Koskivahdin, että Pajapirtin aukioloajat. Järjestämme myös erikoisillallisia, jotka löydät täältä tapahtumakalenteristamme  

Talvilomalle löytyy myös runsaasti tekemistä. Lainaa potkureitamme ja potkuttele jääbaanalla, jäälatu on avoinna säävarauksella. Vuokraa lumikengät tai eFatbike ja kierrä metsäpolku. Varaa opas Arton säkölumiskuutti, eLyly safari. Varaa oma saunavuoro Niskalammen idyllisestä rantasaunasta, jonka edessä on myös avanto. Sahanlahden pihapiirissä on nuotiopaikkoja ja napakelkka. Sahan hotellissa on myös pieni kirjasto, josta voit lainata lomalukemista. 

Katso vapaana oleva majoitus suoraan verkkokaupastamme ja varaa 

Erikoistarjoukset, jotka ovat voimassa ajalle 1.1.-31.3.24
Sahan hotellissa 

180 € / 2 vrk talviloma kahdelle aamiaisineen. Tämän tarjouksen yhteydessä tarjoamme sunnuntaisin myöhäisen uloskirjauksen klo 15.   

Elsanranta Saimaavillassa 
490 € / 2 vrk talviloma kahdelle aamiaisineen (oma lämminvesiallas ja sauna).  Tämän tarjouksen yhteydessä tarjoamme sunnuntaisin myöhäisen uloskirjauksen klo 15.   

Puumalan vireässä keskustassa on ruokakauppoja, ravintoloita, erikoisliikkeitä, eri mittaisia hiihtolatuja, luistelukenttä ja -kaukalo. 

Seuraavana Sahanlahdessa

Sahanlahden juhannus

Perinteistä juhannusta vietetään taas uudistuneella ranta-alueella nauttien isännän lettubaarin antimista, hyvästä musiikista yms.

LÄHELLÄ-konsertti Ressu Redford

Lähellä-konsertit ovat täällä taas! Tule nauttimaan illasta hyvän musiikin parissa!

Kyökin kautta -Taiteilijaillallinen Laura Elo

Kyökin kautta -illallisilla nautitaan teemoitetuista ja ohjelmallisista erikoiskattauksista.

Tommi Seppänen & Harri Kautonen

Rantamakasiinin lavalla klo 21 alkaen tanssimusiikkia ja kotimaista iskelmää!