010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Tervetuloa nauttimaan syysillallista
Ravintola Koskivahtiin

Tervetuloa herkuttelemaan satokauden tuotteilla ja pientuottajien upeilla antimilla.

Suosimme satokauden tuotteita ja käytämme pientuottajien antimia.
Tästä syystä illallismenu voi vaiheella päivätasolla raaka-aineiden saatavuudesta johtuen. 
Kaikki ravintoloissamme tarjoiltava liha ja kala on kotimaista ja mahdollisimman lähellä tuotettua.

Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat pöytävarauksen yhteydessä.

MENUKOKONAISUUDET / FULL MENUS

Kokin menu 68€

Neljän ruokalajin makumatka sesongin parhaista raaka-aineista lähimetsistä ja paikallisilta tuottajilta. 

A four-course culinary journey featuring the best seasonal ingredients from nearby forests and local producers.

Mehtää menu 65€

VIINIPAKETTI: X €

Metsäsienikeittoa ja talon hapanjuurileipää (L,G)
/ Mushroom soup and homemade sourdough bread
Viinisuosituksena: Gelso d`Oro, Puglia, Italia

Confattua Hanhea, puolukka-punaviinikastiketta ja paahdettua punajuurta (L,G)
/ Goose Confit, lingonberry red wine sauce, and roasted beetroot
Viinisuosituksena: Sophie Schaal Pinot Noir, Alsache, Ranska

Sahanlahden tyrniparfait (L,G)
/ Sahanlahti’s sea buckthorn parfait
Viinisuosituksena:

Saimaa menu 68€

VIINIPAKETTI: 25 €

Hauhalan hanhen maksamoussea ja puolukkahilloa (L,G)
Hauhala’s goose liver pâté and lingonberry jam
Viinisuosituksena: Chateau Haut- Rian Cremánt, Semillon, Ranska

Naudanfileetä, punaviinikastiketta ja sesongin lisukkeita (L,G)
Beef fillet, red wine sauce, and seasonal side dishes
Viinisuosituksena: Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Valpolicella, Italia

Valikoima suomalaisia pienjuustoloiden juustoja ja talon hilloa (L,G)
A selection of cheeses from small Finnish cheese dairies and homemade jam
Viinisuosituksena: Il Falchetto Brachetto Dàcqui, Piemonte, Italia

Vihree menu 49€

VIINIPAKETTI: 25€

Punajuuricarpaccio, chevrekreemiä ja rapeaa palsternakkaa (L,G)
Beetroot carpaccio, goat cheese cream, and crispy parsnips
Viinisuosituksena: Cork & Claw Sauvignon Blanc, Uusi-Seelanti

Sieniohratto Rapion myllyn ohrahelmistä (L)
Mushroom barley risotto made from barley grains from Rapio mill
Viinisuosituksena: Sophie Schaal Riesling, Alsache, Ranska

Talon jäätelöä (L,G)
Homemade ice-cream
Viinisuosituksena: Ainoa Winery, Suomi

ALKUUN / STARTER

Saimaa Gastronomy Makujen Kimara 29€

Lajitelma Saimaan alueen parhaista paloista
Alkuruokana kahdelle / pääruokana yhdelle

Assortiment of local Saimaa Gastronomy delicacies
As a starter for two or as a main course for one

Metsäsienikeittoa ja talon hapanjuurileipää (L,G) 12€

Mushroom soup and homemade sourdough bread

Viinisuosituksena: Gelso d`Oro, Puglia, Italia - 11,40 € / 12 cl

Punajuuricarpaccio, chevrekreemiä ja rapeaa palsternakkaa (L,G) 13€

Beetroot carpaccio, goat cheese cream, and crispy parsnips

Viinisuosituksena: Cork & Claw Sauvignon Blanc, Uusi-Seelanti - 9 €/ 12 cl

Hauhalan hanhen maksamoussea ja puolukkahilloa (L,G) 15€

Hauhala’s goose liver pâté and lingonberry jam

Viinisuosituksena: Chateau Haut- Rian Cremánt, Semillon, Ranska – 9 € / 10 cl

PÄÄRUUAKSI / MAIN COURSE

Sieniohratto Rapion myllyn ohrahelmistä (L) 27€

Mushroom barley risotto made from barley grains from Rapio mill

Viinisuosituksena: Sophie Schaal Riesling, Alsache, Ranska - 10,40 € / 12 cl

Tuoretta Saimaan kalaa, yrttipestoperunoita ja valkoviinikermaa (L) 35€

Fresh fish from lake saimaa, herb-crusted potatoes, and white wine cream

Viinisuosituksena: Lucien Crochet Sancerre Blanc 2020 - 12,60 € / 12 cl

Confattua Hanhea, puolukka-punaviinikastiketta ja paahdettua punajuurta (L,G) 43€

Goose confit, lingonberry red wine sauce, and roasted beetroot

Viinisuosituksena: Sophie Schaal Pinot Noir, Alsache, Ranska - 11,40 € / 12 cl

Naudanfileetä, punaviinikastiketta ja sesongin lisukkeita (L,G) 43€

Beef fillet, red wine sauce, and seasonal side dishes

Viinisuosituksena: Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Valpolicella, Italia - 10,40 € / 12 cl

MAKEAKSI / DESSERT

Sahanlahden tyrniparfait (L,G) 13€

Sahanlahti’s sea buckthorn parfait

Viinisuosituksena: – X €

Talon jäätelöä (L,G) 13€

Home-made ice cream

Viinisuosituksena: Ainoa Winery, Suomi - 8 €

Valikoima suomalaisia pienjuustoloiden juustoja ja talon hilloa (L,G) 13€

A selection of cheeses from small Finnish cheese dairies and homemade jam

Viinisuosituksena: Il Falchetto Brachetto Dàcqui, Piemonte, Italia - 8 €

LASTEN LISTA / KIDS´MENU

MENUKOKONAISUUTENA 29 €​ / FULL MENU 29€

Päivän kalaa, paahdettua perunaa ja valkoviinikermaa (L,G) 13€

Fish of the day, roasted potatoes, and white wine cream sauce

Lihapyöryköitä luomunaudasta ja paahdettua perunaa (L,G) 13€

Meatballs made from organic beef and roasted potatoes

Sahanlahden jäätelöä ja marjoja (L,G) 13€

Homemade ice-cream and berries