010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Sukukokous Sahanlahdessa

Kutsu koko suku koolle Sahanlahteen!

Takaisin

Koko suku koolle Sahanlahteen

Sahanlahti tarjoaa toimivat puitteet kokoontua koko suvun tai vaikkapa serkkujen kesken. Sahanlahdessa on erilaisia majoitusvaihtoehtoja, jolloin jokaiselle löytyy varmasti sopiva.

Alueellamme on useamman kokoisia kokoustiloja virallisempiin tai leppoisampiin yhdessäolon hetkiin ja tietysti kolme eri tunnelmaista ravintolaa, joiden tarjoilu antaa vaihtelua pidempäänkin visiittiin.

Yhdessä on kiva kokea elämyksiä!

Alueellamme on paljon mahdollisuuksia aktiviteetteihin, saunomisiin ja oleiluun. Kesän tapahtumakalenterissa on usein erilaisia esityksiä aina teatterista stand up -iltoihin. Voit varata ohjelmaa kauttamme myös tilauksesta juuri teidän ryhmälle ympäri vuoden.

Ota meihin yhteyttä ja aloitetaan ikimuistoisten kohtaamisten suunnittelu. Olemme mielellämme avuksi. 

Seuraavana Sahanlahdessa

Sahanlahden savusaunailta tiistaisin

Sahanlahden savusaunassa on ilo löylytellä niin helteellä kuin sadesäällä. Saunan edustalta pääsee pulahtamaan myös Saimaaseen. Yhteissauna ja uikkarit mukaan!

Pari Sanaa Parisuhteesta -teatteri Elämysverstaalla

Esitys on Ilkka Heiskasen kirjoittama monologi, jossa komedian keskiössä on varsin tavallinen suomalainen mies. Tapin verbaliikka on kehittynyt autotallissa vietettyjen harrastusten parissa ihmeen tarkaksi. Myös monivuotinen avioliitto on viime aikoina alkanut tuoda hänen eteensä aprikoitavaa.

Trubaduuri Antti Kajander klo 21

Tule kanssamme nauttimaan Rantamakasiinille energisestä pop/rock, sekä tunnelmallisesta blues ja jazz musiikista.

Janne isännän bingo

Janne isännän bingo Rantamakasiinilla on mahtava ohjelmanumero sunnnuntaipäivään. Tule sinäkin pelailemaan!