010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

29.9.-1.10.2023

Saimaa Gastronomy -viikonloppu 29.9.-1.10.

Saimaa Gastronomy -viikonloppuna vieraileva tähti Juho Huurreoksa on valmistamassa mahtavia makuelämyksiä

Takaisin

Saimaa Gastronomy viikonloppu Sahanlahdessa 29.9.-1.10.


Saimaa Gastronomy -viikonloppuna saamme vierailevan tähden Huurreoksan tilalta Mäntyharjulta. Joillekkin Juho on tuttu jo entuudestaan Sahanlahden keittiöstä. Viikonloppuna saat nauttia parhaasta lähiruuasta ja paikallisista raaka-aineista, joista kokkimme valmistavat mahtavia makuelämyksiä.

Viikonlopun ohjelma:
Perjantaina nautimme Ravintola Koskivahdissa Juho Huurreoksan valmistamaa illallista klo 19
Lauantaina on tarjolla ravintola Koskivahdin Bistromenu klo 12-18
Lauantaina tunnelmallisessa avotuliravintola Pajapirtissä on katettuna Juhon sadonkorjuu illallinen klo 19. 

Pe illallinen menu:

Maa-artisokkaa

Sahanlahden spelttihapanjuurileipää
Sahanlahden mallasleipää
Vaahdotettua voita
x-x-x
Savustettua Puumala lohta,
mustajuurta ja kurkkua
x-x-x
Hirven sisäpaistia,
tervaporkkanaa, kaalia ja mustaherukkakastiketta
x-x-x
Tyrnipossettia ja vadelmaa

Pe illallinen 49 €/hlö

La illallinen menu:

Alkuruoka pöytiin jaettavina annoksina
Syksyistä salaattia
Pikkelöityjä lähimetsän sieniä
Tuoreen sadon porkkanaa ja Kappelin Juustolan juustoa
Lasimestarinlohta Puumalan kirjolohesta
Hirvi tartaria

Sahanlahden spelttihapanjuurileipää
Sahanlahden mallasleipää
Vaahdotettua voita

Paahdettua naudan ulkofileetä
Talttaperunaa
Selleriä ja tummaa kastiketta

Mustikkarättänää ja vaniljajäätelöä

La illallinen 49 €/hlö

Mikä on Saimaa Gastronomy?

Saimaa Gastronomy on neljän Saimaan seudun yrityksen yhteistyöverkosto. Kaikkia meitä  yhdistää rakkaus Saimaata ja sen ainutlaatuista luontoa kohtaan. Kaikissa kohteissa arvostetaan paikallisia puhtaita lähiraaka-aineita, sekä pientuottajien tuotteita. Maittavat menut rakentuvat kausituotteiden ympärille ja pöytien antimet vaihtuvatkin vuodenaikojen mukaan.

Yhdessä Hotelli Punkaharjun, Tertin Kartanon, PihlasResortin ja TeaHouse of Wehmais:n kanssa muodostamme palkitun Saimaa Gastronomy -porukan. Yhdessä järjestämme ympäri vuoden teemoitettuja Saimaa Gastronomy -viikonloppuja. Tule kokemaan Suomen paras ruokamatkailutuote meille!

Saimaa Gastronomy-verkoston teemaviikonloput voittivat Suomen paras ruokamatkailutuote 2019 -palkinnon valtakunnallisessa ruokamatkailukilpailussa.

Tiedustelut: sales@sahanlahtiresort.fi tai 010 5083 500

Lihan ja kalan alkuperämaa Suomi.

Seuraavana Sahanlahdessa

29.9.-1.10.

Saimaa Gastronomy -viikonloppu 29.9.-1.10.

Saimaa Gastronomy -viikonloppuna vieraileva tähti Juho Huurreoksa on valmistamassa mahtavia makuelämyksiä

30.9. klo 12-18

Koko kansan saunapäivä 30.9.

Sahanlahden saunat ja paljut on lämpimä klo 12-18

30.9. klo 19

Avotuli-illallinen Pajapirtissä 30.9.

Avotuli-illallinen kuukauden viimeisenä viikonloppuna syys-joulukuussa

28.10. klo 19

Avotuli-illallinen Pajapirtissä 28.10.

Avotuli-illallinen kuukauden viimeisenä viikonloppuna syys-joulukuussa