010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

17.7.-18.7.2024 klo 19

Pari Sanaa Parisuhteesta -teatteri Elämysverstaalla

Esitys on Ilkka Heiskasen kirjoittama monologi, jossa komedian keskiössä on varsin tavallinen suomalainen mies. Tapin verbaliikka on kehittynyt autotallissa vietettyjen harrastusten parissa ihmeen tarkaksi. Myös monivuotinen avioliitto on viime aikoina alkanut tuoda hänen eteensä aprikoitavaa.

Verkkokauppa
Takaisin

PARI SANAA PARISUHTEESTA -teatteri Sahanlahden Elämysverstaalla 17.-18.7. klo 19 Puumalassa

Pari Sanaa Parisuhteesta tuo viriiliä materiaalia arkiseen taivallukseen!

Esitys on Ilkka Heiskasen kirjoittama monologi, jossa komedian keskiössä on varsin tavallinen suomalainen mies.Tapio eli ystävien kesken Tapi on 61 vuotias. Hän on myös taitavanakuttelija. Kumivasaraa ja talttaa apuna käyttäen hänen käsissään valmistuu kädenkäänteessä ryhdikäs luumukuppi! Tapin verbaliikka on kehittynyt autotallissa vietettyjen harrastusten parissa ihmeen tarkaksi. Myös monivuotinen avioliitto on viime aikoina alkanut tuoda hänen eteensä aprikoitavaa.

Esitys on alusta loppuun asti ”hand made by Ilu”, sillä Ilkka toimiisekä esityksen käsikirjoittajana, ohjaajana, lavastajana,pukusuunnittelijana, että näyttelijänä.

Ilkka Heiskanen valmistui näyttelijäksi vuonna 1985, jonka jälkeen hän oli kiinnityksellä ensin Vaasan Kaupunginteatterissa 1985-1987 ja sen jälkeen Helsingin Kaupunginteatterissa 1987-1990. Tämän jälkeenvuodet freelancerina ovat vieneet Ilkan lukuisille teatterilavoille, sekä elokuva- ja Tv-tuotantoihin.

Omien sanojensa mukaan Ilkka on uransaaikana ollut mukana ”kaikessa mahdollisessa maan ja taivaan välillä”. Hän on toiminut myös teatteriohjaajana ja kiertänyt pitkin Suomea suosituilla monologeillaan, sekä ihastuttanut kahdentoista vuoden ajan Tampereen Teatterin Saiturin joulu-esityksen nimiroolissa. Ilkka omistaa myös kaksi Jussi-palkintoa, jotka hänelle myönnettiin parhaastasivuosasta elokuvista Hiljaisuus (2012) ja Hetki lyö (2023).

Käsikirjoittaja: Ilkka Heiskanen
Ohjaaja: Ilkka Heiskanen
Lavastaja: Ilkka Heiskanen
Pukusuunnittelija: Ilkka Heiskanen
Näyttelijä: Ilkka Heiskanen
Kuvaaja: Harri Hinkka

Näytökset:
Ke 17.7. klo 19
To 18.7. klo 19

Liput:
29 €

Näyttämönä ja katsomona Sahanlahden kesäteatterissa toimii Sahan Elämysverstas, katettu nousevakatsomoinen tila, johon mahtuu 300 katsojaa per esitys (saatavilla myös pyörätuolipaikkoja). Väliaikatarjoiluista huolehtii Sahanlahden ravintolat. Voit myös ruokailla ennen tai jälkeen esityksen. 
​Meillä on mahdollisuus myös ryhmäruokailuun. Teemme mielellämme tarjouksen teille!

Tiedustelut ja varaukset:
p. 010 5083 500​ tai
sales@sahanlahtiresort.fi

Seuraavana Sahanlahdessa

21.6.-23.6.

Sahanlahden juhannus

Perinteistä juhannusta vietetään taas uudistuneella ranta-alueella nauttien isännän lettubaarin antimista, hyvästä musiikista yms.

26.6.-26.6. klo 19

LÄHELLÄ-konsertti Ressu Redford

Lähellä-konsertit ovat täällä taas! Tule nauttimaan illasta hyvän musiikin parissa!

27.6.-27.6. klo 19

Kyökin kautta -Taiteilijaillallinen Laura Elo

Kyökin kautta -illallisilla nautitaan teemoitetuista ja ohjelmallisista erikoiskattauksista.

28.6.-28.6. klo 21

Tommi Seppänen & Harri Kautonen

Rantamakasiinin lavalla klo 21 alkaen tanssimusiikkia ja kotimaista iskelmää!