010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Pääsiäinen Sahanlahdessa Puumalassa

Pääsiäisenä nautitaan hyvästä ruuasta, yhdessäolosta ja talvisesta ulkoilusta. Katso tästä parhaat tärpit Puumalassa

Verkkokauppa
Takaisin

Sahanlahti Resortin pääsiäinen Puumalassa alkaa pitkäperjantain lounaasta  katso myös muut herkulliset kattaukset täältä

Majoitusvaihtoehtoja löytyy monen kokoiselle seurueelle, mutta parhaat tarjoushinnat ovat voimassa Sahan hotelliin ja Elsanranta Saimaavilloihin. 

Pääsiäislomalle löytyy myös runsaasti tekemistä. Lainaa potkureitamme ja potkuttele jääbaanalla, jäälatu on avoinna säävarauksella. Vuokraa lumikengät tai eFatbike ja kierrä metsäpolku. Varaa opas Arton säkölumiskuutti, eLyly safari. Varaa oma saunavuoro Niskalammen idyllisestä rantasaunasta, jonka edessä on myös avanto tai ole seikkailuhenkinen ja varaa jääsaunan löylyt. Sahanlahden pihapiirissä on nuotiopaikkoja ja napakelkka. Sahan hotellissa on myös pieni kirjasto, josta voit lainata lomalukemista. 

Katso vapaana oleva majoitus suoraan verkkokaupastamme ja varaa 

Erikoistarjoukset, jotka ovat voimassa 31.3.24 saakka
Sahan hotellissa 

Hotellilomasta nauttivan kannattaa varata Sahan hotellin yhden tai kahden hengen huone. Huone on kotoisa 25 neliön huone omalla kylpyhuoneella ja minibaarilla. Majoitushintaan sisältyy aamiainen ravintola Koskivahdissa, liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. 
180 € / 2 vrk talviloma kahdelle aamiaisineen. Tämän tarjouksen yhteydessä tarjoamme sunnuntaisin myöhäisen uloskirjauksen klo 15.   

Elsanranta Saimaavillassa 
Luksusta lomaansa haluavan kannattaa varata Elsanranta Saimaavilla ylellisine kylpytakkeineen, tossuineen, pyyhkeineen ja ravintola Koskivahdin aamiaisinaan. 
490 € / 2 vrk talviloma kahdelle aamiaisineen (oma lämminvesiallas ja sauna).  Tämän tarjouksen yhteydessä tarjoamme sunnuntaisin myöhäisen uloskirjauksen klo 15.   

Puumalan vireässä keskustassa on ruokakauppoja, ravintoloita, erikoisliikkeitä, eri mittaisia hiihtolatuja, luistelukenttä ja -kaukalo. 

Seuraavana Sahanlahdessa

Naistenpäivän illallinen ravintola Pajapirtissä

Tervetuloa Naistenpäivän illalliselle ravintola Pajapirttiin perjantaina 8.3. klo 18.

Raclette-illallinen 23.3. Pajapirtissä

Perinteisellä sveitsiläisellä raclette-llallisella pääset nauttimaan herkullisesta ruoasta, lämpimästä tunnelmasta ja ainutlaatuisista makuelämyksistä.

Raclette-illallinen 29.3. Pajapirtissä

Raclette-llallisella pääset nauttimaan herkullisesta ruoasta, lämpimästä tunnelmasta ja ainutlaatuisista makuelämyksistä. Illalla on myös karaokea!

Pitkänperjantain noutopöytälounas ravintola Koskivahdissa

Koskivahdissa nautitaan pitkäperjantain lounaasta klo 12-15