27.1.2024 klo 19
Toivotamme Sahanlahden uuden keittiömestarin Veli-Matti Nousiaisen tervetulleeksi Puumalan Sahanlahteen ja samalla pääsemme herkuttelemaan herkullisen ruuan merkeissä ravintola Pajapirtissä.
Varaa pöytäToivotamme Sahanlahden uuden keittiömestarin Veli-Matti Nousiaisen tervetulleeksi Puumalan Sahanlahteen.
Vellu tuo tullessaan tuulahduksen lappilaisia makuja Pajapirtin lämpöön. Varaa paikat ennakkoon tähän
ainutkertaiseen iltaan, sillä paikkoja on rajoitetusti.
Illallinen alkaa klo 19 Pajapirtissä.
Menu
Mallasleipää, spelttihapanjuurileipää,
vaahdotettua kuusenkerkkävoita
Hiillostettua punajuurikeittoa, Ilmeikäs Illusia sinihomejuustomoussea ja timjamia
Pöytäseurueittain jaettavaksi:
Hiillosperunaa, ruskistettua voivaahtoa, muikkua ja mätiä
Hiillostettua Puumalan kirjolohta, savustettua jogurttipiparjuurikastiketta yrttiöljyllä, grillattua kurkkua ja tilliä
Poro vitello tonnato - Kevyesti savustettua poroa ja savusärkikastiketta
Pääruoka:
Poroa kahdella tavalla: savustettua pororilletteä ja grillattua poron paistia, perunapyreetä, tummaa puolukkakastiketta, hiillostettua sipulia ja juuresta
Jälkeen:
Karamellisoitua leipäjuustoa, grillattua kermaa, marinoitua hillaa, hillamarenkia ja tyrnisorbet
Hinta: 64 € / aikuinen
Lisätietoja: sales@sahanlahtiresort.fi tai 010 5083 500
Lihan ja kalan alkuperämaa Suomi.
10.5. klo 12-16
Ravintola Koskivahdissa herkutellaan juhlavalla äitienpäivän noutopöydällä sekä lauantaina että sunnuntaina.
10.5. klo 17-21
Nauti elämyksellisestä illasta maistellen Weingut Polzin upeita viinejä sekä herkutellen Sahanlahden keittiömestarin maistelumenulla.
17.5. klo 10-18
Puumalan paras taukopaikka avaa ovensa Sahanlahden emännän ja isännän vetämänä kesäsesonkiin!
7.6. klo 19
Kesäkauden avaus Rantamakasiinilla illallisen merkeissä ja tanssien tahtiin.