010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

25.5.2024 klo 19

Kyökin kautta -Sahiksen klassikot ja kesän avaus

Kyökin kautta -illallisilla nautitaan teemoitetuista ja ohjelmallisista erikoiskattauksista.

Varaa pöytä
Takaisin

Kyökin kautta -Sahiksen klassikot la 25.5. ravintola Koskivahdissa

Kyökin kautta -illallisilla nautitaan teemoitetuista ja ohjelmallisista erikoiskattauksista.

Tästä viikonlopusta starttaa Sahanlahden juhlakesä 2024!
Sahanlahti kutsui 10. toimintavuoden aikana olleita keittiömetareita vieraaksi valmistamaan vieraillemme omia nimikkoannoksiaan. 
Tämän illan aikana saamme nauttia Markus Kaiholan, Juho Huurreoksan ja nykyisen keittiömestari Veli-Matti Nousiaisen annoksista ja kuulla tarinana, että mikä innoitti valmistamaan juuri kyseisen annoksen Sahanlahden vieraille. 

Markus Kaihola aloitti työuransa Sahanlahdessa nuorena. Ensin kesätyöntekijänä opiskelujen lomassa ja käytyään armeijan sekä valmistuttuaan koulusta hän aloitti vakituiset työt nuorena keittiömestarina, joka innostui mm. fermentoinnista. Markus on Sahanlahden Spelttihapanjuurileivän isä. 
Juho Huurreoksa on intohimoinen lähiruuan ystävä, jolla on aina monta rautaa tulessa. Hän on kirjoittanut mm. Voikukka -kirjan, kasvattaa kanoja ja vierailee useamman etelä-savolaisen keittiön vahvana osaajana. Sahanlahdessa Juhoa on nähty keikkahommissa jo useiden vuosien ajan. 
Veli-Matti Nousiainen on Sahanlahden nykyinen keittiömestari ja erikoistunut savustamiseen sekä hyvien makuprofiilien luomiseen. Vellu on myös tuttu monelle muutaman vuoden takaa, kun hän oli yhden kesän kesäkeittiömestarina Sahanlahdessa.  

Menu 
Juustogratiinia, lipstikkamajoneesia, mustaherukkavaahtoa ja vuohenputkea Juho Huurreoksa 

Rantakalaa Koskivahdin tapaan Veli-Matti Nousiainen

Hauhalan hanhea kolmella tapaa, hernepyreetä, kesän kasvissatoa ja punaherukka punaviinikastiketta Veli-Matti Nousiainen

Mustikka-kuusenkerkkä uunijäätelöä Markus Kaihola

Hinta 54 € / aikuinen, lapset puoleen hintaan (4-12v.)

Lisätietoja: 0407799896 tai sales@sahanlahtiresort.fi

Huomioimme erityisruokavaliot ja valmistamme myös lihattomia  ja gluteenittomia annoksia
Käyttämämme lihan ja kalan alkuperämaa on Suomi

Seuraavana Sahanlahdessa

2.11. klo 15-18

Sahanlahden lauantaisauna

Sahanlahden lauantaisaunalla on pitkät perinteet, sillä aikanaan Sahanlahdessa saunottiin koko kylän voimin aina lauantaisin. Vaalimme nyt perintöä ja palautamme saataville, joka lauantaisen Sahanlahden saunaperinteen.

2.11. klo 17.30

Murhamysteeri-illallinen Pirunnyrkki ravintola Koskivahdissa

Nauti tarjoiluista, seuraa tapahtumia, jututa tapauksen tutkijoita Kokkoa ja Saarelaa, tutustu todisteisiin ja profiloi sarjamurhaaja. On nimittäin sinun vastuullasi pelastuuko uhrin henki. Tervetuloa sukeltamaan sarjamurhaajan sielunmaisemaan ja ratkaisemaan Pirunnyrkin arvoitusta!

9.11. klo 15-17

Sahanlahden lauantaisauna

Sahanlahden lauantaisaunalla on pitkät perinteet, sillä aikanaan Sahanlahdessa saunottiin koko kylän voimin aina lauantaisin. Vaalimme nyt perintöä ja palautamme saataville, joka lauantaisen Sahanlahden saunaperinteen.

10.11. klo 12-16

Isänpäivän Sunday Roast 10.11.

Juhlava isänpäivän Sunday Roast ravintola Koskivahdissa klo 12-16