010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

9.7.2024 klo 18

Kuunkuiskaajat Rantamakasiinilla

Kuunkuiskaajat tekevät kaikille avoimen ja maksuttoman keikan Rantamakasiinilla. Tervetuloa nauttimaan musiikista, jossa yhdistellään nykyaikaista raikasta soundia perinteiseen kansanmusiikkiin.

Takaisin

Kuunkuiskaajat on rakastettu euroviisuedustaja.

Kuunkuiskaajat on vuosia 2009-2016 aktiivisesti toiminut duo, joka edusti Suomea euroviisuissa 2010. Nyt vuosien hiljaiselon jälkeen Sussu ja Johanna lähtevät kiertämään Järvi-Suomea ja saamme heidät vieraaksemme tiistaina 9.7. Sahanlahden Rantamakasiinille  

Kuunkuiskaajat edustaa vahvasti suomalaista perinnettä ja modernia luovuutta. Tämä kuuluu vahvasti myös musiikissa, jossa yhdistellään nykyaikaista raikasta soundia perinteiseen kansanmusiikkiin. Imagoon kuuluu lämpö, aitous sekä vahva yhteys luontoon ja suomalaisiin arvoihin. Kuunkuiskaajat on levyttänyt kaksi albumia, Kuunkuiskaajat 2009 ja Revitty rakkaus 2016.

Työlki Ellää - Live 2010 Eurovision Song Contesthttps://youtu.be/oicT3jWtsc4?si=IYZXyI7CHOI8Zt9M

Tervetuloa!

Seuraavana Sahanlahdessa

17.7. klo 19

Pari Sanaa Parisuhteesta -teatteri Elämysverstaalla

Esitys on Ilkka Heiskasen kirjoittama monologi, jossa komedian keskiössä on varsin tavallinen suomalainen mies. Tapin verbaliikka on kehittynyt autotallissa vietettyjen harrastusten parissa ihmeen tarkaksi. Myös monivuotinen avioliitto on viime aikoina alkanut tuoda hänen eteensä aprikoitavaa.

19.7. klo 21

Trubaduuri Antti Kajander klo 21

Tule kanssamme nauttimaan Rantamakasiinille energisestä pop/rock, sekä tunnelmallisesta blues ja jazz musiikista.

21.7. klo 18

Janne isännän bingo

Janne isännän bingo Rantamakasiinilla on mahtava ohjelmanumero sunnnuntaipäivään. Tule sinäkin pelailemaan!

23.7. klo 18-20

Sahanlahden savusaunan löylyt

Sahanlahden savusaunassa on ilo löylytellä niin helteellä kuin sadesäällä. Saunan edustalta pääsee pulahtamaan myös Saimaaseen. Yhteissauna ja uikkarit mukaan!