010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Keväinen 2 vrk irtiotto Sahanlahdessa Puumalassa

Sahanlahdessa kevätlomalla pyöräillään luonnossa, nautitaan valmiista aamiaisesta, saunotaan ja nautitaan olostamme. Tarjoushinta sis. sähköpyörien vuokran!

Verkkokauppa
Takaisin

Vietä keväinen loma Sahanlahdessa, Saimaan rannalla Puumalassa 

Valitse majoitus, joka sopii sinulle ja seurueellesi: 
Sahanlahden hurmaavan kotoisa, juuri uudistettu hotellihuone, Sahankylän kompaktin kokoinen villa omalla keittiöllä ja osassa on myös oma sauna, villa Kaima, jopa kuudelle hengelle tai lisää lomaasi ylellisyyttä varaamalla Elsanranta Saimaavilla omalla lämminvesialtaalla ja saunalla. Kaikki Sahanlahden majoitukset sisältävät herkullisen hotelliaamiaisen ravintola Koskivahdissa vuoden jokaisena päivänä. 

Sahanlahden ravintolat palvelevat hyvästä ruuasta ja juomasta nauttivia. Katso Koskivahdin aukioloajat. Järjestämme myös erikoisillallisia, jotka löydät täältä tapahtumakalenteristamme  

Kevätomalle löytyy myös runsaasti tekemistä. Erikoistarjoushintoihin sisältyy sähköpyörän vuokra pariksi tunniksi. Suosittelemme myös patikointiretkeä Puumalan Norppapolulla! Voit myös varata oman saunavuoro Niskalammen idyllisestä rantasaunasta, joka on perinteinen sauna patavesineen. Sahanlahden pihapiirissä on myös nuotiopaikkoja. Sahan hotellissa on myös pieni kirjasto, josta voit lainata lomalukemista. 

Katso vapaana oleva majoitus suoraan verkkokaupastamme ja varaa 

Erikoistarjoukset, jotka ovat voimassa ajalle 1.4.-5.5.24

Elsanranta Saimaavillassa 
490 € / 2 vrk kevätloma kahdelle aamiaisineen (oma lämminvesiallas ja sauna) Sis. myös 2h sähköpyörän vuokrauksen kahdelle. Tämän tarjouksen yhteydessä tarjoamme sunnuntaisin myöhäisen uloskirjauksen klo 15.   

Sahankylän villassa 
390 € / 2vrk kevätloma aamiaisineen 1-4 hengelle Sahankylän villassa (villa omalla keittiöllä ja omalla saunalla tai ilman, saatavuuden mukaisesti) Sis. myös 2h sähköpyörän vuokrauksen kahdelle.

Puumalan vireässä keskustassa on ruokakauppoja, ravintoloita ja erikoisliikkeitä. 

Seuraavana Sahanlahdessa

Kyökin kautta -Vappuetkot

Kyökin kautta -illallisilla nautitaan teemoitetuista ja ohjelmallisista erikoiskattauksista.

Juhlakattaus äitien kunniaksi

Varaa paikat yhteiselle lounaalle

Juhlakattaus äitien kunniaksi

Varaa paikat äitienpäivälounaalle

Kyökin kautta -Sahiksen klassikot ja kesän avaus

Kyökin kautta -illallisilla nautitaan teemoitetuista ja ohjelmallisista erikoiskattauksista.