9.2.-10.2.2024
Keittiömestari Veli-Matti Nousiaisen 3 ruokalajin menu saatavilla Ravintola Koskivahdissa
Varaa pöytäTervetuloa nauttimaan Sahanlahteen keittiömestarin menua ravintola Koskivahtiin. Pääset nauttimaan lähialueen tuottajien parhaista raaka-aineista valmistetuista annoksista.
Alkuun:
Maa-artisokkakeittoa, paahdettua maa-artisokkaa, timjamiöljyä
tai
Hiillosperunaa, muikkua ja mätiä
Pääruoka:
Kevyesti savustettua Hauhalan hanhen reittä, hanhikastiketta, selleripyreetä ja porkkanaa
tai
Hiillostettua Puumalan lohta, paahdettua kalakermaa, perunaa ja fenkolia
Jälkiruoka:
Kermassa haudutettua leipäjuustoa ja tyrnisorbet
tai
Rikkaat ritarit, mustikkaa ja vaniljaista tuorejuustovaahtoa
Kolmen ruokalajin menu hinta: 49 €/hlö
Lasten annos:
Hirvilihapullia, riistakermakastiketta ja hiillosperunoita
14,50 €
Huomioimme myös mahdolliset ruokavaliot. Ilmoitathan ne pöytävarauksen yhteydessä.
Kasvisruokavaliota noudattaville on saatavilla esimerkiksi maukasta sienirisottoa lähimetsän antimista.
Menu on saatavilla pe 9.2. klo 17-21 ja la 10.2. klo 12-18 (keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemista), italialainen illallinen alkaa klo 19.
Lisätietoja p. 010 508 3500 tai sähköpostilla sales@sahanlahtiresort.fi
Käyttämämme lihan ja kalan alkuperämaa on Suomi
11.9.-14.9. klo 18-22
Liian paljon hyvvee on ihanoo – Sahanlahti Resort & Finnjävel illallismenu ravintola Koskivahdissa. Varaa paikat heti, sillä niitä on saatavilla rajallisesti
13.9.-15.9.
Syyskesän viikonloppuna nautitaan hyvästä ruuasta ja Saimaan järviluonnosta alk. 238 € / 2hengen huone 2 vrk sis. pe illalliset ja hotelliaamiaiset molempina aamuina
14.9.-14.9. klo 12-15
Liian paljon hyvvee on ihanoo – Sahanlahti Resort & Finnjävel lounasmenu ravintola Koskivahdissa. Varaa paikat heti, sillä niitä on saatavilla rajallisesti
21.9.-21.9. klo 15-18
Sahanlahden lauantaisaunalla on pitkät perinteet, sillä aikanaan Sahanlahdessa saunottiin koko kylän voimin aina lauantaisin. Vaalimme nyt perintöä ja palautamme saataville, joka lauantaisen Sahanlahden saunaperinteen.