Sahanlahden äitienpäivälounaalle voi saapua jo lauantaina. Kerää oma seurue kokoon ja varaa pöytä.
Alkuruokapöydästä
Keittiön tervehdys
Keväistä kasviskeittoa G, L
Raikasta yrttisalaattia ja tyrnivinegrettiä G, M
Parsa-perunasalaattia G, M
Marinoitua varhaiskaalisalaattia G, M
Herukkaista speltti tabbouleh-salaattia M
Paahdettuja kevätkasviksia ja pestoa G, M
Jääkellarin lohta Puumalan kirjolohesta ja hovimestarin kastiketta G, M
Savumuikkuja ja muikunmätimoussea G, L
Haukipullia ja tsatsikia G, L
Hirvi-metsäsienipateeta ja raparperi-punaherukkakastiketta G, L
Röpörieskaa L ja munavoita Hauhalan tilan hanhenmunista G, L
Sahanlahden speltti-hapanjuurileipää, mallasleipää ja ruskistettua voita L
Pääruuaksi
Mureaa kevyesti savustettua Pesolan Pihvitilan naudanrintaa ja yrttistä gremolata-kastiketta G, L
Gratinoituja kasviksia G, L
Lyttyperunoita ja paahdettua voita G, L
---
Jälkiruuaksi
Britakakkua L
Papukahvia, haudutettua TeaHouse of Wehmaisin teetä ja marjamehua
Lapsille lisäksi
Lihapyöryköitä Hyväntuuli Highland luomunaudasta ja kermakastiketta G, M
Lyttyperunoita G, M
39 € / aikuinen, lapset 4-12v. 15 € ja alle 4 v. veloituksetta (ilmoitathan varauksen yhteydessä mahdollisen syöttötuolitarpeen ja ruokavaliot)
Lisätietoja: 0407799896 tai sales@sahanlahtiresort.fi
Huomioimme erityisruokavaliot ja valmistamme myös lihattomia annoksia
Käyttämämme lihan ja kalan alkuperämaa on Suomi
7.9. klo 15-16
Äänetär-loitsurunokonsertti saapuu Sahanlahteen syyskuussa!
10.10.
Suomen edustaja maailman arvostetuimmassa ja vaativimmassa Bocuse d'Or -kokkikilpailussa saapuu vierailulle Ravintola Koskivahtiin kahden ainutlaatuisen illallisen ajaksi.
31.10. klo klo 19
Ravintola Koskivahti täyttyy naurunremakasta, kun saamme loka-marraskuun vaihteessa vieraaksemme upean suomalaisen näyttelijän ja viihdetaiteilijan, Aku Hirviniemen.
8.11. klo 14-19
Tämän syksyn ensimmäistä Koko kansan saunapäivää vietetään Sahanlahdessa lauantaina 8. marraskuuta. Tervetuloa rentoutumaan ja virkistymään!