010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Jääsauna

Tämä on koettava! Jääsaunan löylyt ovat ainutlaatuinen elämys – lempeän kosteaa ja samalla kipakan kuumaa.

Takaisin

Ainutlaatuinen elämys jääsaunassa Saimaan rannalla

Tämä on koettava! Jääsaunan löylyt ovat ainutlaatuinen elämys – lempeän kosteaa ja samalla kipakan kuumaa. Sahanlahden isäntä Janne apureineen rakentaa joka talvi sään salliessa elämyksellisen jääsaunan Sahanlahden rantaan. Saunavuoroon sisältyvät myös saunarakennus Artturin pukuhuone ja pesutilat sekä sähkösauna, jossa voi löylytellä vuoroin jääsaunan kanssa. Rohkeimmat pääsevät pulahtamaan avannossa. Sauna on löylyvalmiina kevättalvella, kun jäätilanne sallii saunan rakentamisen. Jääsauna on käytössä niin pitkään kuin pakkaset sallivat. Löylyihin mahtuu kerralla 4-6 hlöä. Saunavuoro sisältää: Saunat valmiiksi lämmitettyinä. Jääsaunan löylyt tunniksi ja alkuopastuksen. Sähkösauna, pukuhuone ja pesutila. Pefletit ja virkistävä vesi saunajuomana. Avanto ja pesuaineet.

Hinta 110 €/1h

Seuraavana Sahanlahdessa

Naistenpäivän illallinen ravintola Pajapirtissä

Tervetuloa Naistenpäivän illalliselle ravintola Pajapirttiin perjantaina 8.3. klo 18.

Raclette-illallinen 23.3. Pajapirtissä

Perinteisellä sveitsiläisellä raclette-llallisella pääset nauttimaan herkullisesta ruoasta, lämpimästä tunnelmasta ja ainutlaatuisista makuelämyksistä.

Raclette-illallinen 29.3. Pajapirtissä

Raclette-llallisella pääset nauttimaan herkullisesta ruoasta, lämpimästä tunnelmasta ja ainutlaatuisista makuelämyksistä. Illalla on myös karaokea!

Pitkänperjantain noutopöytälounas ravintola Koskivahdissa

Koskivahdissa nautitaan pitkäperjantain lounaasta klo 12-15